Underbara lördag till havs!

15 augusti 2012 2 kommentarer
Familjeliv

Filmade en snutt från när vi var ute på havet. Västkusten=kärlek

2 kommentarer

Godmorgon Johanna! Jag brukar aldrig skriva inlägg i bloggar eftersom jag läser så många per dag men nu har jag bestämt mig för att endast hålla mig till de två bästa jag, de bloggar/kvinnor som inspirerar mig mest, som gör mig glad och som är intressanta. Din blogg blev en av de två. Jag har följt din blogg länge och älskar att kika på bilder på dig (hm lät det konstigt?), det som är mest roligt att läsa om/titta på är när du lägger upp bilder på hur du ser ut för dagen (får tips själv då), bilder från salongen före och efter, träningsbilder (blir inspirerad). Tack Johanna för en superbra blogg som gör mig glad varje dag.
Kram från Veronica

Skriv en kommentar