Förbereder

Oj oj nu har jag hur mycket som helst och är glad om jag är färdig före två inatt.
Har jobbat och det har varit en bra dag!
Vilket väder, Janne och hans säljare får en grym dag ute till havs idag. Trevlig ”konferens” ute på Marstrand ;)

Ville bara in och säga hej, nu är det massor att fixa med inför konfirmationen.

20120817-175932.jpg

20120817-175941.jpg

Barnen grejar hemma och jag är på väg för att hämta en grym grej jag beställt till L-M. :))

Pöss på er

  1. Hej Johanna!

    Kul att följa dig missa dig igen i Helsingborg, jag som är och jobbar nere i hamnen synd igen. Du är en glad och positiv själ fortsätt med det . låt dig ej påverkas av negativ energi som folk vill svenska avundsjuka. Du är en jättefin mamma och du är enastående jag är själv ensamstående och vet vad det innebär. Hoppas se dig i underbara Helsinborg nästa sommar är överllycklig att bo här.

    Ha det jättebra och fortsatt glad sommar

    MVh linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..