Jobb hämta ungar lämna ungar och lite jogging.

Bråttom! Måste hinna ut före alla TVprogram börjar, jag älskar Hollywoodfruar och hoppas på bättre start än Ensam mamma igår… Hoppas det tar sig :)

20120821-192710.jpg

Plain Vanilla idag. Sommarvärme och det ska bli underbart att ut och springa.
Ikväll ska vi äta kräftor, hoppas dessa är ok. Älskar skaldjur och havskräftor slår allt men tror nog dessa funkar bra.

20120821-192923.jpg

20120821-192934.jpg

Lunchen idag blev lax och sallad med fetaost. En klick crème fraîche fetaost-soltorkade tomater är grymt till. Har ni testat den?

Vi hörs!
Puss

20120821-204742.jpg

Sprungit, ligger på golvet. Nu ska den där förbannade magen bort! Plankan och sittupps plågar mig just nu.

 1. Jag tycker också att du börjar bli fixerad, du är jättefin som du är! Du vill väl inte likna ett benrangel?

 2. Som sagt, du har ju noll mage. Du har väl inte blivit fixerad..? Inse att du är skitsnygg och inte behöver bli ett gram smalare. Och med tanke på att du har ganska stora boobs, så måste det vara lite proportioner.
  Kram!

 3. Vilken härlig inspiration att läsa din blogg (har gjort det för några år sen sist, sen slutat läsa bloggar helt i princip men sprang på din nu igen av en slump) !!! Du ser fantastisk ut och det är kul att följa din vardag och både små & stora tips. Jag flyttade tillbaka ner till GBG och sambo för några månader sedan och att vi verkar röra oss på samma platser både i hav och stan är extra kul! :)

 4. Hej sötis.Jag hoppade över Ensam Mamma igår.Jag tycker det är en aning uttjatat vid detta laget.Du är duktig Johanna.Även om du har häcken full så missar du inte din jogging.Hatten av för dig.Jag är i mål nu när det gäller min vikt och liite till.Jag är så stolt över vad jag har presterat och fortfarande presterar.Jag jobbar bara halvtid och har inga barn som bor hemma längre så här finns det gott om tid till att motionera.Önskar dig en fortsatt skön kväll.Kram kram.

 5. Jag fattar inte heller….? Vadå mage? Du har ju ingen, som vi sett på bild!! Var inte så nojig ;-)

  Ha det gott!

 6. Det ser gott ut, men jag tycker det är svårt att laga lax. Steka, ha i ugnen, krydda osv? Hur gör man för att det ska bli bra?

  Snart dags för hollywood fruarna :)

 7. Du är verkligen supersnygg i din Plain Vanilla! Jag tycker själv mycket om dom kläderna :) laxsalladen måste jag absolut prova, ser ju hur gott ut som helst… Själv får jag hålla mej till Dallas i kväll :( jag skulle också vilja ha tv 3. Men jag får se det på datorn efter programmet fast det är ju inte alls samma sak :) Hoppas du får en skön löptur, själv har jag inflammerade knän så jag törs inte springa en meter som det ser ut nu ..grrrrr :(
  kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..