Blonderat

Det finns många olika nyanser på blondt. Är man riktigt ljus kan utväxten bli väldigt jobbig och enbart blonderat kan se ganska tråkigt ut.
Färgar man däremot får man en mer ”naturlig look”. Eller flera olika nyanser på folieslingor gör också håret mer levande.
Här tex, en superblond tjej som var riktigt trött på sin utväxt.
Lite grått, superblekta längder och ganska poröst hår. Vilket innebär- det är inte bara att slänga i en färg rätt upp och ner.

20120822-182849.jpg

Jag lade i färg som täcker det gråa i botten. Plockade upp mycket av det ljusa och vände upp ljusa folieslingor i utväxten.
Sedan en skonsam toning resten av längderna.
Jag mörkade alltså ner henne så det blev mer sandfärgat och en naturlig look. Jättefint! Dessutom betydligt enklare med utväxten då den inte kommer bli så stor skillnad.

20120822-183353.jpg

20120822-183900.jpg

Skillnad va?! :)
Idag hade jag liknande fast hon ville behålla mycket av det ljusa fast fler nyanser så det blev mer liv i det samt ”dämpa det blonda lite.

20120822-184114.jpg

Jag varvade några olika nyanser så det inte bara är så blonderad känsla.

20120822-184520.jpg

Tadaa! Lite mer ”pastellig” och naturlig känsla. Har lockat det mjukt med sylen.
Grym!

20120822-184654.jpg

Jag idag! Love Forever tunika och mina
primeboots.
Är snart hos min fining, går inte vara ifrån varann så länge ;)
Puss på er

  1. Hej Johanna!
    Hade önskat att du hade kunnat fixa mitt hår, för du gör underverk med dom du gör vid, men tyvärr så ligger Skövde alldeles för långt bort från Lund.
    Har testat så många olika frisörer men blir liksom aldrig nöjd eftersom jag har så tunt och fint hår med mycket självfall.
    Kram <3

  2. Hej Johanna! Använder inte du längre den mejladress som det står här på bloggen att man kan nå dig via? Undrar eftersm jag har skickat en fråga om tid för klipp/fix hos dej och är spänd på svaret. Tack för en underbar blogg. //Caroline

  3. Hejsan ! skulle göra samma sak för ett tag sedan hos frisören men skulle göra det lite havreblondt., men färgen fastnade inte på mitt hår. Varför?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..