Natti

Direkt efter jobb så rusade jag bort till föräldramöte. Ramlade in 18.11 och missade inte många minuter som tur var. Marilyn trivs på högstadiet och vi fick träffa klassens mentorer. Overkligt att inte ha barn på mellanstadiet längre… men väldigt skönt att ha båda på samma ställe. Ett tag iaf :)
Efter mötet har jag städat och försökt få massa saker gjort här hemma.

20120827-232139.jpg

Hittar både det ena och det andra under sofforna.

20120827-232238.jpg

Lagade pasta och köttfärssås. Mycket vitlök och mycket basilika är mums. Nä, nu behöver jag sova…
Hoppas veckan börjat bra!
God natt

  1. När jag började läsa din blogg här i dag påmindes jag om att jag drömde om dig i natt. Det enda jag kommer ihåg var att du var med och att vi pratade en hel massa och hade jättetrevligt ihop. hehe Spännande! Ha en fantastisk dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..