Johanna Toftby

Bland den stressigaste dan...

Johanna Toftby

..var nog idag. Jesus.. Kan det bli mer att göra? Förmodligen. För i morgon smäller det ordentligt och vi har ännu mer. Kul förstås =) vi älskar att ha det nästintill kaotiskt men tråkigt med flera veckors väntan att få tid.
Nu är jag snart hos J! Jippie <;;;;;;3 Det är onsdag och barnen är hos sin pappa, våra små finingar.

20120829-204922.jpg
En kund idag som varit svart och hemmafärgad. Mycket pigment på längderna. Jag avfärgade första gången för två månader sedan. Idag var gång nummer två fast jag la färg i botten och sedan massa slingor för att blanda upp det och spara på kvalitén.
Före

20120829-205117.jpg
Efter,

20120829-205242.jpg
Mjukare och varmare nyans. Fint och en glad kund!
I Göteborg- mötte upp Janne och hans bror. Två bilar i stan så vi körde varsin hem. Kravet var att jag skulle köra mercan. Hehe =) Grym att köra!

20120830-064122.jpg

20120830-064233.jpg

20120830-064826.jpg
Janne och hans goa bror.

 • http://pienimustaenkeli.blogg.se Mia N

  Johanna, du är verkligen den bästa frisören jag har haft. Älskar mitt hår :D Ses imorgon igen. Kram/Mia

 • Anna

  JOHANNA! Jag behöver hjälp!

  Jag är tärna på ett stort bröllop på lördag, och frisören som jag har bokat tid hos är sjuk! Snälla, ge mig dina bästa tips på hur jag skapar en frisyr som håller. Lockar osv får jag strunta i nu, det fixar jag inte själv, men jag kanske kan få till lite snyggt fall i alla fall. Vad kan jag grunda med för produkter för att det ska hålla en del dag/kväll? Saltvattenspray?

  Tack på förhand!

 • http://modista.se Emma

  Åh, vilken snygg frisyr du fixade! Nu blir man sugen på att fixa nya slingor inför hösten!

  Tips! Riktigt stor rea på kläder och accessoarer hos http://www.modista.se

 • http://browneyedgirltjejen.blogspot.com browneyedgirl

  Vilken bil =) Skulle jag gärna testat! Kan tro att den var underbar att köra. En liten fråga, när du bestämde dig för att komma i form, uteslöt du någon mat då såsom vitt bröd och annat? Eller åt du men tränade.
  Håller på med charlotte perellis bok nu, i form på 4 veckor, toppen bra =) Kram och ha en fin dag

 • Babsan

  Härligt att det går så bra för dig. Fullt upp med kunder kan ju bero på att du är en så duktig frisörska. Bilderna du visar från salongen på dina kunder är fantastiskt bra. Oh vad jag skulle behöva en Johanna till mitt långa hår. Mys med J.

ANNONS
ANNONS