Happy monday!

Annonsen laddas.

Ny vecka, hoppas ni mår bra och helgen varit skön.
Igår blev det många matcher för min del, Marilyn och Lisa-Marie och på kvällen spelade Janne hockey som jag var och tittade på. Då fick jag se alla mina hjärtan, så underbar söndag. 20120917-121705.jpg
L-m in action! Bra spelat tjejer!!
20120917-121900.jpg
Tog en Joggingrunda till matchen, härligt att va igång.
Sen var det lite mys med älsklingen, roligt att träffa Amanda också! Vi stod i ishallen och tittade på när dom spelade hockey, inte visste jag att min kille var så grym på isen. Riktigt nice ;)
20120917-122816.jpg20120917-122845.jpg20120917-122948.jpg20120917-123242.jpg
Hade en riktigt mysig söndag, idag började jag lite senare och ska jobba med modebilagan till en tidning i Skövde så jag är ute och springer i butikerna och kollar kläder vi ska fota i studion i morgon. Så roligt jobb!
Vi hörs snart, glöm inte tävlingen! :)
Puss


Bästa Johanna. Nu jädrar ska jag vara först med inlägg här…..
Helger är väl för härliga när man kan umgås ordentligt med sina hjärtan. Så har även jag gjort, jag har ju ett litet hjärta som snart blir 3 år och som älskar att vara med sin ”hammo” (farmor). Jag blev mamma tidigt så därför är det extra roligt att vara hammo nu.

Kram från ett stormigt Falun

Shit & jäklar i havet vad super snygg & löjligt fräsch du är :))!!!! Nu är du min inspirerationskälla nr 1. Stor kram Risgryn❤

Nu är du som ”Gulletussan” i Mia o Klara. Hon är ju också frisör o har en kille som är Hockeyproffs på elitnivå;)) Hoppas du gillar henne, jag tycker hon är helt underbar!!

Snälla ge lite tips på bra hårprodukter för fint, torrt och slitet hår (blivit av intensivtoningar x flera). Skulle även behöva råd om bra foundations till lite mer ”mogen” hy (jag är oxå 38 år). /Hälsningar Malin

Skriv en kommentar