Vinn Plain Vanilla!

Annonsen laddas.

20120928-183452.jpg

Nu kör vi igång fredagstävling! Så kul!
Vinn valfri tunika, blus eller top från ett utav mina favoritmärken-Plain Vanilla. Deras kläder är helt fantastiska, sitter snyggt på och kvalitén är riktigt bra.
Vi drar en lycklig vinnare nästa vecka på onsdag kväll. För att vara med gilla Plain Vanilla på Facebook:
http://www.facebook.com/plainvanillaswe
Där uppdaterar dom ofta med fina tips, rabatter, kundkvällar mm.
Skriv sedan en kommentar vilken dress du helst skulle vilja vinna nedan i mitt kommentarsfält. Glöm inte namn och storlek.
Deras vackra kläder hittar du HÄR.

20120928-182551.jpg

20120928-182559.jpg
Här är bara några av höstens nya plagg. Gå in på deras Webshop och titta. Även Creative lounge, Greta och Anna i Borås har dom. :)
Lycka till!


Hej!
Jag blev förälskad i Shadow Tunic Black Lace. Den skulle jag verkligen vilja ha! Storlek är jag osäker på, M eller L.

samma stuk på alla kläderna……. Rysch, Pysch. Volanger.
TRIST!

Vet du Eva- det är bara att inte
lägga någon kommentar helt enkelt. Var och en väljer själva om man vill vara med och vinna. Enkelt :)

Jag har varit sugen på Crochet dress i orange/cerise sedan jag såg den på dig första gången… Jag kämpar med träning och har sedan innan sommaren bytt storlek från L till M! Vore superkul med denna färgklick till en inbokad solsemester i november!

Jag bara älskar Plain Vanillas kläder och skulle dö av lycka om jag vann en svart Shadow Top Black Lace strl M, jag skulle ha den jämt, ja jag skulle bo i den helt enkelt :) Jag gillar deras facebook sida sedan länge..
Ha en trevlig helg!
Kram Anna-Lena

Plain vanilla vivid blouse stl small i svart har jag suktat efter ett tag :) den skulle passa perfekt till julfesten i december.

Kram Lotta

Cloudy Tunic black i storlek M,önskar jag mig mest av allt. Har följt Plain vanilla länge via fb och blir så inspirerad varje gång det kommer ett nytt inlägg. Skulle sitta som en slips till Ladies Night i Kristianstad. Kram!

Hej härliga du !
Toppen fina kläder som jag bara drömmer om , vill gärna tävla!
Min favorit är Cloudy Tunic Black – 1295 SEK st small!
Önskar dig en toppen helg!
Kram Maria H.

Serendipity-dress-black är ljuvligt snygg! Med nyöppnat företag inom hälsa och livsstil vill jag utstråla extra fin i samband med öppet hus! (Storlek S)

kram Maria

Skriv din kommentar här!
Så fina kläder:)
Helt såld på Plain Vanilla- Mist Dress (black)
Storlek M

Gillar sedan länge på FB.
Skulle jag nu ha denna enorma turen önskar jag mig den fina blusen ”Vivid Blouse Black”Storlek M
Galet vacker!
Önskar dig en trevlig helg!
/Lina

Jag ÄLSKAR blusen Shadow blouse chiffong black. Den är ursnygg!!!! Om jag har tur att vinna ”skönheten”, så har jag storlek 40. Håller tummar & tår. ;-)

Jag gillar sidan på FB!
Skulle jag ha turen och vinna så väljer jag Cloudy Top Grey strl L! Nu skall jag hålla tummarna..
Kram Johanna

Cloudi tunic black är så fin, önskar så den vore min. Ska ju snart på fest gå, tänk va fin jag skulle vara med den på.
Hoppas på tur, gillar skarpt.
Kram Camilla

Skriv din kommentar här!
Så mycket vackert det finns hos Plain Vanilla,
men en favorit är nog.
Shadow Top Black Lace vore nog en favorit st. L

Bästa Johanna….
Hoppas din dag varit bra o att kärleken checkar in…
Plain Vanilla har många godingar, jag fastnade för Shadow Top Mud Lace XL om jag har tur denna gång.
Kram från Falun

En Shadow Top Black Lace M – skulle vara underbar att
få bära under höstens kalas. Behöver något fint att ha på mig :)
kram

Älskar verkligen Plain Vanillas kläder!! Underbara att ha på sig. Du är jättefin i Cloudy Dress, Grey. En sådan skulle jag önska mig, om jag skulle ha turen att vinna. Storlek small! Så nu håller jag tummarna. Ha en härlig helg! /Ellenor (ps: gillar på FB. ds)

Har gillat på fb.
Ojoj, beslutsångest! Så mycket fint! Men hade nog allra helst velat ha cloudy tunic black i stl L :)

Shadow tunic mud lace strlk small! Jag bor granne m ingela och ser henne bära deras underbara kläder varje dag! Vill nästan kidnappa henne och begära klädena i lösensumma, men jag får behärska mig :-) Om jag vinner nu så kan jag matcha henne :-)

Åh så mycket fint :) vill ha allt ;)
Om jag vinner så skulle hemskt gärna vilja ha cloudy tunic grey stl m

Trevlig helg :))

Hej!
Kul med tävling! Gillar Plain Vanilla på fb. Om jag har turen att vinna önskar jag mig en shadow top black lace i stl M!
/Camilla

Hej! Har gillat på FB, älskar plain vanilla kläder äger 2 st fina plain vanilla och även massor av deras smycken de är otroligt fina och snygga och man känner som en riktig diva när man går med plain vanilla kläder och smycken BÄSTA plain vanilla ,skulle jag vinna då vill jag ha stl large KRAM

Gillar redan på FB. Om jag skulle ha turen så önskar jag mig en Shadow Tunic Black Lace i stl. L. Så fin den är, skulle passa bra till höstens fester! ;-)

Skriv en kommentar