Vinn underbara Paris jacket från Love forever!

Annonsen laddas.

GISSA om jag är riktigt happy för den här exklusiva tävlingen. Jag bara älskar min bedårande kappa från Love forever och bästa Terece som äger LF mailade mig i morse och frågade om jag ville tävla ut en. Visst är det fantastiskt! Är helt kär i den….är så glad att ni nu har möjlighet att vinna en likadan. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kappan är i mocca med spets och virkade detaljer, så himmelskt vacker…. tyvärr dyr men man får vad man betalar… en skapelse. :) Den här kostar 5249kr och finns i stl S-Xl. Vi tävlar ut en och för att var med gör så här-

Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält med namn och önskad storlek. Gå sedan in på Love forevers facebook och klicka Likes! Sedan är du med i dragningen som pågår en vecka från ikväll. (ev vinstskatt betalas av vinnaren)

http://www.facebook.com/#!/pages/Love-Forever/134987806554631?fref=ts För att se mer av jackan klicka in er HÄR hos Nordljus där den finns på webbshopen.

Är det inte underbart så säg!! Bästa Terece i love u! Mina läsare också tror jag hehe…

Lycka till nu, kör så det ryker och man vinner aldrig om man inte är med. Den här gången kanske det är DIN tur!

Love//

Johanna

 

 


Jättesnygg!!! Katarina Johnson storlek L , tack för en mysig blogg med härliga tävlingar! Kramis Kattis <3

Snacka om LOVE forever!! Det lär man ju göra om man har den här vackra skapelsen!! Jisses vilken generös vinst!!
Gärna en M om man har turen att vinna!!
Mvh Frida

Åh denna skulle jag vilja ha i 50-års present! har suttit och dreglat över den på deras hemsida idag. Storlek M skulle sitta som ett smäck. Och Gunilla heter jag:))

Wow! Mycket läcker! Hoppas på tur, gissar att M skulle vara ok såvida de inte är stor på storlek för då kan jag nog ha S…

Jag tycker din blogg är så bra!, och är inne flera gånger varje dag. Storlek S skulle passa på mig, och liva upp en annars rätt grå tjej. //Linda

Har lyckats, med 16 kg viktnedgång, nå min målvikt idag! Du Johanna, har varit min inspiration! Jag är så glad och lycklig, även om jag inte vinner…men en kappa med en fjäril på ryggen skulle jag även likna en sådan, inte bara känna mig som en :-) Tack för en underbar blogg, och jag är ”gillare” av Love Forevers sida sedan länge. Har dock aldrig haft råd att köpa något. Fortsätt lev ditt underbara liv och var rädd om dig och dina kära. <3 Kram

P.s. Storlek Medium kommer jag i nuförtiden (förr var det XL)…Tjohooo!

Nämen oj oj oj. Är detta verkligen sant. En av det vackraste kappor jag sätt. Jag som är ute efter en kappa och kollade just på denna men kunde inte köpa den då priset är för högt för min plånbok tyvärr :-/ men nu när denna chans kom som ett brev på posten så tar jag självklart chansen och är med. Jag gillar redan love forever på fb.
Om denna vackra kappa skulle få värma mig i dessa höstdagar skulle jag gärna vilja ha den i storlek XL.
Stor varm kram
//Maria

Längesen jag var med på någon tävling nu. Jag har alltid otur och vinner aldrig i tävlingar, inte ens på godishjulet på Liseberg! Men den här kappan var ju så bedårande fin att jag verkligen måste göra ett försök! Har tyvärr inte råd att köpa den, är en fattig sjuksköterskestudent med 3 små barn, så det som blir över på studielånet går såklart till dom. I den här kappan hade jag ju varit snyggast på högskolan, så jag håller mina tummar och tår att lyckan står mig bi denna gången! Den här kappan var det finaste jag sett på länge! :-)
Har handlat en del på deras hemsida förut, och de har ju så fina grejjer!

Skriv din kommentar här!
Håller tummarna att lilla jag kan vinna en stl s av denna ljuvliga jacka.

Söta Johanna. Nu är det min tur att vinna <3. Äääälskar kappan & önskar en i stl M.
Kram

Som en dröm är denna vackra kappa med sina annorlunda detaljer. En klar favorit som jag sneglat på länge. Lite dyr för min kassa. Men jag fortsätter drömma och hoppas på vinst. Supergulligt av Love Forever att lotta ut denna skönhet. En stl S står på önskelistan om jag har tur att vinna. Kram från Pia Göransson

Vilken fin kappa ! Det hade varit så kul att vinna,
Min storlek är M!

Ha en fortsatt härlig kväll / Åsa

Hej Johanna =) Snygg kappa med jättefina detaljer hoppas på turen,skulle bli så glad ! Önskar en i strl XL

Kär & Galen.. ja i din blogg, många underbara tävlingar .. är med i varje men turen finns ju inte…
Den här skönheten till kappa är inte bara snygg utan ser också otroligt skön & mysig ut.. kanske roligare med den mörka hösten om man fick lyxen att strosa runt i den..Gillar sidan, oh hoppas innerligt att nu är det dag´s för min tur att vinna…Hoppfull höstoktober kram fr Maria B

Hej! Tack för en härlig blogg! Om jag skulle ha turen att vinna, önskar jag mig storlek L.
Många kramar från Annika

I allt lyckorus över underbar tävlilng glömde jag skriva storleken.. M är det för mig…Kram oh tidigare inlägg..

Åhhhhh…. skulle verkligen bli glad om jag vann den vackra kappan i allt elände just nu, rotfyllning och byte av motor till bilen står på notan denna månad :-(och det ggr flera vad denna kappa kostar. Så att få sitta med den vackra kappan o betala hela kalaset skulle kännas lite roligare. Hoppas på tur. M skulle passa mig
Kramiz från Maria

Hej Johanna! Åh vad jag skulle vilja vinna kappan! Följer din blogg och får mycket inspiration från den! Strl XL är min storlek om jag har turen :)
Trevlig kväll önskar Carina i Göteborg

Åhhh!!! Åhh vad jag vill, jag vill!! Den är helt underbar! Jag hade blivit super lycklig och så tacksam om jag vann!! Storlek M! :) kram

Skulle verkligen göra att även en 50+ kände sej fin, en st. XL tror jag skulle passa isf. Håller alla mina tummar och hoppas att det är min tur att vinna.

Vilken fin jacka. Jag som inte har köpt en jacka på flera år skulle verkligen behöva en för att klara av denna vinter.
vore toppen om jag vann ;)
en storlek S skulle vart perfekt!!
jag gillar redan sidan och älskar deras kläder <3 4 ever

Skriv din kommentar här!wow vad fin en sån skulle kag vilja ha;).stl L skulle passa mig!!!!

Skriv en kommentar