Färg!

04 oktober 2012 14 kommentarer
Hår

Kul med förändring :-)
Före detta blond som ville göra något nytt!

20121004-135743.jpg
Efter-

20121004-135815.jpg
Fina nyanser med lite mörkare i botten. Praktiskt men framförallt jättesnyggt!
Kanelbullens dag, klart att våra kunder får en god bulle till kaffet. :)

20121004-150543.jpg

14 kommentarer

Hej Johanna

En fråga du har så trevliga tävlingar men jag undrar kan du inte ha någon utan att vara med i FB ( facebbok ) ? jag är inte me, visst jag kan, men vill inte….hihi

Hoppas på svar / trevlig kväll
Ktam Nettan

Johanna..
En fråga?? egentligen kanske svårt så här, men jag har märkt länge att jag tappar hår, ida såg jag till min förskräckelse en stor kal fläck i bakhuvet, stor som 1½ femkrona.. va kan det bero på?? sjukdom misstänker ju jag, men kanske Ni frisörer stött på liknande.. SuperTacksam om du hört nån el sett nån kund som haft liknande oh va det isf var… för jag är jätteorolig..ska be om läkartid….kram Maria

Hej Maria!
Lugn lugn….
Ofta kan det bero på stress, mediciner, sjukdomar men det brukar gå tillbaka.
Det kan bli fläckvis stora som femkronor men håret växer sedan ut igen.
Lugn <3
Ring läkare och boka tid så du får information och blir lugn.
Lycka till!
Kram Johanna

Skriv din kommentar här!underbar färg, vad duktig du är! Är själv frisör å undrar hur du gick till väga för att få färgen så fin? La du tre olika färger eller la du en färg å blekning på längderna? Vore kul att få lite tips av dig!

Hej! nu när du tränar mycket, tar du något extra då? såsom te.x proteinpulver mm.. Och kan du inte skriva ett låångt inlägg om hur du&janne träffades!

Till världens bästa frisör – det blev stort godkänt hemma. Möttes av sonen – fiiiiiiiiint mamma. Kan inte tro att det är samma kalufs på korten. Jag är sjukt nöjd. Kram Ullis

Tack Johanna för ditt svar….

Ja jag försöker vara lugn.. men de är ju svårt när man ser nåt som man blir livrädd av.. förstå oh tappa allt hår.. är ju en första tanke.. men känner mig lugnare ida.. ska boka tid..
Tack …kram Maria

Skriv en kommentar