Måla rosa Göteborg och packapacka

Happy friday! Älskade hemmakvällar vad underbart det är med fredag. Bästa stället efter en lång vecka.
Jag och Lisa-Marie har kämpat och slitit med hennes rum, förhoppningsvis klart snart snart snart. Även ett gäng kompisar kom upp och satt vid TVn. Mysigt tycker mami när alla tonåringar är hemma.
Har även handlat allting till Marilyns kalas på söndag, skönt när allt är på plats. Brukar alltid glömma hälften så nu är jag ute i god tid och inte tre timmar före allt börjar. ;)
Kvällsmat ikväll blev nästan som min lunch fast fetaost till.
Försöker dra in på lite kolhydrater. Jag har varit förkyld flera veckor och mina löprundor har fått stå åt sidan. Märks DIREKT på midjan. Blä vad jag hatar det. Vill komma i form som i somras så jag hoppas kunna få upp kondisen snart igen.

20121013-000048.jpg

20121013-000202.jpg

Hemmamys=tända ljus.

20121013-000250.jpg

Sliten, glåmig men vid gott mod hehe.

20121013-000351.jpg

Avbröt fixet med lite klädprovning istället. I morgon em ska jag till darling i Gbg då vi ska gå på ”måla rosa” som har ett stopp på hotell post i Göteborg! Turnén som samlar in pengar till Cancerfonden och gör massa stopp genom Sverige för mingel, auktion uppträdande mm. I morgon fick Janne en inbjudan till lite mingel så vi tar på oss något rosa och går självklart dit.
Kanske detta? Vill inte vara för överklädd men inte heller för slappt.
Tror det blir Ester elenoras glitterkavaj och ett rosa linne.

20121013-000922.jpg

20121013-001005.jpg

Senare på kvällen var det någon premiär vi skulle gå på. Spännande. Men framförallt skönt att krama min Janne.
Dags att snart krypa ner och säga natti,
Puss och kram

20121013-010131.jpg

Mysigt i Marilyns säng. Nästan så jag sover där inatt när hon sover hos kompis.

  1. Du blir bara vackrare och vackrare! Vad använder du för smink? Har du provat Make Up Stores All Mix concealer? Tänkte köpa men vet inte om den är bra.

  2. Hej fina Johanna! Hade några funderingar:-) Du är så himla snygg i håret, har du extensions nu? Har låtit mitt hår vila 1 år, men är nu sugen på att sätta i igen. Har page långt till axeln, har alltid behövt minst 150 slingor. Har väl rätt fint hår. Har tidigare haft so cap/ keratin. Men är sugen på att gå till dig. Hittade ingen hemsida med era priser, du verkar väldigt duktig. Tänkte höra vad det skulle landa på ca prismässigt, i runda slängor? Förstår att det är svårt att säga ett pris exakt, men om vi pratar 6000kr lr 8000kr? Jag är inte ute efter superlångt utan hellre snyggt o naturligt:-)

    Må så gott

    Anna

  3. Visst märks det direkt på midjan när man antingen inte tränat så mycket eller ätit för mycket kolhydrater. Eller både och :) Men det brukar räcka med några dagar utan kolhydrater och sen är ordningen återställd. Kolhydrater är verkligen A och O. Allt hänger på dom. Speciellt för magen tycker jag. Vill säga att det dock inte märks på dig på något sätt och vis, du ser ut exakt som i somras, du är lika smal som du var då. Men det är vad man själv känner ju. Du är skitsnygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..