Det blev lite träning-crossFit

Har ni haft en bra helg? Igår var vi på salongen till tre och sedan åkte vi ner till Göteborg. Vet ni, jag frågade i början på veckan om vi inte skulle se hockeyn till helgen, Janne blev väldigt glad haha…
Faktiskt- jag gillar det! 10.000 i Skandinavium, en öl före och härlig stämning, han känner nog allt och alla så det blir mycket mingel. Inte tråkigt alls.
Så, vår lördagkväll blev trevlig med en härlig vinst för Frölunda. Måste varit min karma och att Henke Lundqvist var på plats. ;-)

20121021-222712.jpg

20121021-222738.jpg

20121021-222813.jpg

20121021-223100.jpg

Det är roligt att göra saker ihop. Efteråt åkte vi hem och hade en skön lördagkväll hemma.
Vi laddade för en träningssöndag kan man säga…
Började med en timmes powerwalk, vilket höstväder!

20121021-223333.jpg

Jättefint vid Nääs slott…
Efteråt en god frukost, jannes mumsiga omelett.

20121021-223449.jpg

Tomater, lite ost, kryddor och bacon.
I eftermiddag följde jag med till Elexia i Gbg där han tränar. Vilket jättefint gym! Någon av er som tränar där?
Shit vad fint det var. Jannes kompis Johan är en riktig superfit duktig träningskompis som brukar köra stenhårt pass med J. Kan allt om träning och lite till…
Idag var dom ett gäng som skulle köra ett crossFit pass och jag skulle hänga på.
Herre.herre.gud.
När jag fick se alla och när dom berättade vad vi skulle göra funderade jag på hur jag lättast skulle kunna fly därifrån.
Men då hade jag gjort bort mig forver så det var bara att sätta fart och med lite jävlaranamma och hoppas på att överleva. (Var och en bestämmer själv vikt tack och lov)
Vet ni vad crossFit är?
Man kör varierande rörelser under en hög intensitet och oftast under tid. Det är roligt men fruktansvärt jobbig träning. Kör man detta några ggr i veckan med en bra kost kommer du snabbt i form. DET ska jag göra. Jag har tappat en del från i somras och även slarvat en lite med maten. Det märks direkt på humöret, kläderna, kondisen… Allt. Idag fixade vi även nya träningskläder till mig som gör att träningen blir ännu roligare. Dom är SÅ jäkla snygga! Visar nästa träningspass. :) bra motivation hehe.

20121021-230115.jpg

SHIT SHIT vad sjukt jobbigt det var. Vi körde i par och man skulle göra 4 olika övningar. Lyft, vikter på tid. Tungt svettigt och jag var halvt död.
Kunde inte med att stå och fota, ska ta mer nästa gång. Bra att filma kanske så får ni se vad duktiga dom är och få lite tips.
Nog om träning, men det är stor del av mitt liv just nu och hoppas ni också hittat någon rolig träningsform.
Pussat ihjäl finingen innan jag åkte hem, snyft.. men på fredag ses vi igen. Då ska han följa med mig på en väldans rolig grej.
Nu är det ny vecka och vardag med tjejerna. :) På torsdag är jag i Sthlm och fotar ny kollektion med Love Forever.
Det blir kul!
Dags att sova, kommer somna direkt…
God natt och god morgon.

20121022-114416.jpg

 1. Hej Sandra
  Vi var på Elixia. Men de har inte CrossFit på schemat utan Johanna var med mig tillsammans med mina kompisar som körde ett eget pass. Vi får se om det dyker upp som bokningsbart i framtiden, men inget som är på G nu vad jag vet…
  Å du… var glad för det :)

 2. Bästa Johanna. Din helg ser väldigt annorlunda ut än min…..vi totalrenoverar köket…helgen var planerad till att få av vattnet och bryta bort diskbänken så köket skulle bli s.a.s helt tomt för målning, tapetsering och golvläggning. Men hur vi än gjorde, så satt huvudkranen till vattnet fast, tror inte du vill höra alla ord som sas då……
  Nåväl, det blev lastning på släp av de skåp vi redan tagit bort, och till återvinningscentralen i hällande regn. Målning av tak och tapetsering blev det, men tror vi fuskat med underarbetet och kommer att få göra om det, tror inte du vill höra de orden heller =)
  Köket kommer den 1/11 och då bör vi var klara…eller inte. Just nu är kroppen så ledbruten att den skriker vila…
  Ha en skön vecka och jag ser fram mot dina nya äventyr.
  Kram från Falun

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..