Tidig morgon, powerwalk och läkarbesök

Vaknade 05.40 av ett gulligt sms av min fina kille som skulle upp i ottan för att träna hockey. Jepp, varje måndag 07 :) Jag stänger alltid av ljudet på telefonen även han på nätterna. Jag älskar dock att ha ett litet sms i telefonen när jag vaknar (eftersom han alltid är uppe före mig) men igår var jag så trött så jag missade ljudlöst.
Så, 05.40 vaknade jag och sedan kunde jag inte somna om. Jag gick istället upp och drog på mig min träningsoutfit och gick ut på en timmes powerwalk.
Med nya lurar i öronen, yeah vilken start!

20121022-135021.jpg

20121022-135244.jpg

Grymma träningskläder! Byxorna är riktiga powerwalkbrallor som var sköna, andas och sitter snyggt.
Jackan syns man i, coola färger och i ryggen andas tyget :)

20121022-135908.jpg

20121022-140000.jpg

Nu ska här tränas! Märket heter MXDC sport och finns bland annat på Nelly.com samt inom kort på bubbelroom. (Stora i Norge)
Jag kommer ha tävling framöver där ni kan vinna träningskläder, för visst är det mycket roligare att träna när man känner sig snygg och har sköna praktiska kläder?
Har ätit rester från helgen och snart ska jag till läkare för att försöka hitta på något med min trasiga arm.
Inte bra alls… Har testat allt utom medicinsk behandling men nu går det inte längre. (Belastad överarm som domnar bort och värker så jag blir tokig)
Puss och trevlig måndag!

20121022-153909.jpg

 1. Hej!
  Schyssta träningskläder, vilket märke e det, pris?
  Kör du LCHF el LCHQ?
  Kör mer kost o hemma bilder det e kul
  Kram

 2. Hej

  Verkligen snygga kläder. Vilken modell är det på byxor och jacka. Vad har du för något under? Vanligt underställ? Tycker alltid det blir så varmt. Och har du särskilda skor nu på hösten eller är det vanliga löparskor du använder?
  Tack för kul blogg!!

  Kram Lisa

 3. Hej Johanna!! =) vilken storlek på HH simonsen sylen tycker du att man ska välja om man har långt hår och vill ha ett fint vågigt hollywood-svall!! det finns ju tydligen 4 olika….

  tack för en toppenblogg!

 4. Hej

  Visst är det kul me fina träningskläder…Jag har oxå de…det känns lättare att springa m.m

  Nu hoppas jag på svar…jag har frågat några gånger…jag förstår att du har mycke runt dej…Men ang tävlingar …så måste man ha FB ( facebook) kan du inte ha några utan de?

  Ha en bra kväll / Kramisar Nettan

 5. Visst är det kul att klä sig snygg när man träna, allt blir mycket lättare då ; ). Jobbigt med armen, jag har med en arm som spökar men just nu faktiskt lite bättre. Håller tummarna för dig att det snart blir bättre, jobbigt när med värk. Ha en skön måndag kväll, kram kram

 6. Min bok/kokbok är äntligen släppt! Min lchf kokbok – LCHF på mitt sätt – 25 kilo.
  Jag har rabatterbjudande på min blogg just nu och ja ni kan följa mig på min blogg och läsa om allt om lchf på mitt vis och jag bjuder på mina egna lchf recept och mycket mer, kika förbi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..