Härliga höst med fullspäckat schema!

Startade morgonen med en härlig morgonrunda. Snacka om att man känner sig nöjd efteråt när man orkat ut.
Ger bra energi för dagen!

Körde på nya jeansen från Circle of Trust, ljus silvertvätt. Grymt sköna. Du hittar dem på Clarks
Till det min absolut favoritpäls! Älskar den!! Den finns på Nordljus.

Idag var det fullkomligt fullspäckat schema. Tidningarna ringer som bara den inför programmet. Kul!
Svårt att få tiden att räcka till bara..
Imorgon är det plåtning i Stockholm för Love Forever. Passar också på att klämma in en fotografering för en tidning.
Sen hem igen!

Och! Stort tack till alla er som kommenterar och ställer frågor. Jag får massor av mail varje dag! Det är jättekul! Jag läser dem allihop och gör mitt bästa att försöka hinna med att svara.

Imorgon presenterar jag vinnarna i tävlingen om biljetter till Ladies Night. Passa på att tävla om du inte gjort det ännu!!

Ha en fin kväll!!

 

 1. En fråga. Vem censuerar inlägg härute? Ägaren av bloggen eller Amelia? har hört flertalet som inte fått sina inlägg publicerade. Seriositeten sjunker avsevärt.

  1. Thina… Caroline…? Lissie..? Bonnier har ett företag som sköter allt sånt till alla som bloggar inom Bonnier. DET roligaste är dock att jag ser att du precis lade en kommentar före denna, om att min jacka är ful. Och nej- jag har verkligen inga problem med att du tycker den är ful.
   :)
   Men varför skriva ett annat namn ”Caroline” strax före ”Lissie”.
   Men exakt samma avsändare ……
   Vet du- stå för dina åsikter istället och låtsas inte vara många läsare fast samma avsändare.
   Det är riktigt töntigt.
   Kärt barn har många namn. Trevlig kväll.

 2. Hej där! Nu har jag följt din blogg länge och jag gillar den skarpt. När man såg på dina fina bilder för ett tag sen att du hade gått ner i vikt!!!! blev jag så taggad så jag tog tag i mig och satte i gång mindre mat men äter allt och springer varan dag och vips 10 kg mindre så supper nöjd ville bara tacka dig för detta. kram

 3. http:/www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/nyheter/nya-skrackbilder-fran-norsk-palsdjursfarmning

  Jag skäms å dina vägnar. Många med mig lämnar nu denna ytliga och egoistiska blogg.

 4. beställde dessa jeans från UMEÅ o deras affär.Ville byta t en större strl men sa de INTE har dessa i lager och får ej in heller.MEN det verkar som de finns i affär Skövde eller??Tacksam för svar.

 5. jag beställde dessa från Umeå Cirle of trust ,,skulle ha en strl större,fick till svar att dessa inte fanns kvar på lager och skulle ej få in heller.Men tydligen finns det ju i eran affär? stämmer det?

 6. Skönt att komma ut på morgonen. Skönt att ha dagens träning avklarad då liksom :).
  I min vardag med små barn funkar det inte riktigt.
  Så det blir kvällspromenader ist. Fast jag gillar inte att gå själv när det är så mörkt ute.

  Nä nu måste jag försöka somna.
  Sov gott, kram

 7. Hej.
  Underbara höstbilder, passa på att njuta nu du har fullt upp och hösten går fort… Vad hände med tisdagens inlägg om att idag ska ladies night vinnarna presenteras? Nu drar du imorgon igen, är det två utlottningar? Väntar med spänning, vill så gärna gå med min älskade dotter… Kram

 8. Vilken härlig höstbild. Jag körde kvällsträning idag startade med 20 min på crosstrainern innan vattengympan :) Härligt att sätta igång förbränningen och få upp pulsen redan innan då känner jag att det ger mkt mer :)

 9. Älskar din blogg, du bjuder alltid på dig själv och har mycket fina bilder och man blir glad och inspirerad. Ska bli superkul att se dig på tv igen! Lycka till med allt och sköt om dig!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..