Johanna Toftby

Vinnare av biljetter till Ladies Night

Såå kul att ni var så många som tävlade!
Önskar jag kunde ta med er allihop till denna härliga show!

De fem personer som vinner två biljetter var är:

Sara Olsson

Carola Tärning

Anki Stenholm

Jennie Åhs

Linda Törnqvist   

Stort grattis till er allihop, det kommer att bli en oförglömlig kväll ;)
Ni blir allihop kontaktade via mail inom kort!

 • Sara O

  Wiiiihoooo, jag och mamma ska ha sååå roligt! Är så lycklig över att jag vann, tack fina Johanna. :) Men.., jag har inte hört något från dig, Johanna… Hoppas att mejlet kommer inom kort för fredag närmar sig med stora kliv! Kramkram

 • Sara O

  Wiiihooo, jag och mamma ska ha sååå roligt på fredag! Är så lycklig, tack fina Johanna. :) Men.., jag har inte hört något från dig, Johanna… Hoppas att mejlet kommer inom kort för fredag närmar sig med stora kliv! Kramkram

 • Lo-Lo

  GRATTIS till alla vinnare! Åh va ni ska ha trevligt tror jag…

 • Carola Tärning

  Skriv din kommentar här!
  ÅÅÅÅÅ vad glad jag blev hoppade och tjöt av glädje Tack snälla !!!!!!!

 • Anki Stenholm

  Yiiiiiihoooo…..jag vann….:)

 • annette

  Grattis!! Ni kommer att få en oförglömlig kväll! Jag såg den i Linköping i lördags och det är sååååå bra!!
  kram kram

ANNONS
ANNONS