Johanna Toftby

Från gårdagens program

lindaadmin

Tusen tack för era kommentarer och feedback!
Här kommer ett litet klipp från gårdagens program!

 • maria

  Fina ni är du och Janne, lycka till med allt.

 • carro

  Hej, gillade Småstadsdrottningarna, höjdpunkten var din kommentar ”Du det va inte skitmycet godis det här för 30 personer.” jag skrattade så ögonen vattnades :)
  Kram C

 • Callecamilla

  Synd att det hela är uselt redigerat och uselt klippt! Du framstår som en puckad höna utan kolla på nåt och det vet vi att så inte är fallet! Får vi gud hoppas dom gör det bättre i följande avsnitt!

 • http://www.minbutik.blogg.se Jessica M

  Kommer fortsätta kolla programmet! Så fint att se att du visar så sann kärlek för din karl!

 • Nilla :)

  Alltså jag skrattade så jag fick magknip igår åt din kommenatr då ni står i kassan och du tar upp godiset och säger -Du det va inte skitmycet godis det här för 30 personer.
  Det bäst av allt är att se att du är samma underbara tjej med fötterna på jorden som då va med i EMS. Jag smälte då jag ser din min och glädje då du står utanför salongen och du ser janne komma. Det är kärlek det där <3.
  Enligt mig så gör du hela programmet, de andra va inte allt för charmiga i mina ögon ;). KRAM

 • Kristina

  Underbart! Bästa klippet! Du ser så lycklig ut! Skön stajl Janne har! Härlig humor du har!

 • Daniella

  Man ser verkligen hur kära ni är i varandra, all lycka till er!!!

 • Camilla Jilderup

  ”Småstadsdrottningar” är ett trevligt program!

 • Matilda

  Jag älskade verkligen programmet! Tyckte dom andra tjejerna också var intressanta att följa. Hon i Västerås var en riktigt frisk fläkt. Sen förstår jag inte vissa kommentarer ”vissa gör allt för att synas och bli kända”. Det är väl knappast ni som ringt upp tv och frågat ”Hej kan ni göra ett program om mig?”. Ni fick väl en förfrågan antar jag och det är väl klart att man då funderar på att man vill göra nåt sånt här roligt.

 • isa

  Inga kommentarer

 • Eva-Marie

  Kan bara hålla med…detta klippet…ååååå….fint….följer dig också dagligen på bloggen,ett tag var det mycket bara vikt o vad du äter,och det är ju nästan bara olika sallader…men nu är du tillbaka fiiiina Johanna!

 • Berit

  Åh vilket bra program, jag vill se nästa nu ! :) Du är så härlig och ger en massa energi genom rutan. Blev nästan lite rörd när du såg Janne komma till invigningen. Såg hur lycklig o glad du blev när du fick syn på honom. Underbart ! Jag har fått så mycket energi nu så jag ska sätta igång att städa ..haha . Otroligt rörande att se de hemlösa bli ompysslande . Den kvinnan som anordnande det har ett stort hjärta !
  Kram // Berit

 • Louise Pettersson

  Du är söt, humoristisk och jordnära. Jag skrattade flera ggr då du visades. Tyckte de andra var goa tjejer oxå. Favoriten är dock du då jag följer din blogg sedan länge :)
  Jätteroligt avsnitt, kommer att följa. KUL att få göra ngt annorlunda och LEVA, Johanna. DE lyckas du med!

 • AnnaE

  Hej!
  Asså detta klippet!! Så himla fint på nåt sätt! <3
  Jag blev rörd, Så lättpåverkad är jag då..:)
  Och Jannes kommentar: Var är spriten? Haha!!

 • annette

  Välkommen tillbaka till tv-rutan. Så kul det ska bli att följa er! Man blir så glad av ditt skratt. Längtar redan till nästa tisdag.
  kram kram

 • http://Jenniefagberg.blogg.se Jennie

  Såg avsnittet med spänning:) kul att se dig i rutan igen :)

 • Linda

  Ser framemot nästa avsnitt!! :) Du är så rolig, det smittar av sig! Keep on going Johanna! Kram

ANNONS
ANNONS