Från gårdagens program

Tusen tack för era kommentarer och feedback!
Här kommer ett litet klipp från gårdagens program!

[expressentv id=”4333202″ size=”medium”]

 1. Hej, gillade Småstadsdrottningarna, höjdpunkten var din kommentar ”Du det va inte skitmycet godis det här för 30 personer.” jag skrattade så ögonen vattnades :)
  Kram C

 2. Synd att det hela är uselt redigerat och uselt klippt! Du framstår som en puckad höna utan kolla på nåt och det vet vi att så inte är fallet! Får vi gud hoppas dom gör det bättre i följande avsnitt!

 3. Alltså jag skrattade så jag fick magknip igår åt din kommenatr då ni står i kassan och du tar upp godiset och säger -Du det va inte skitmycet godis det här för 30 personer.
  Det bäst av allt är att se att du är samma underbara tjej med fötterna på jorden som då va med i EMS. Jag smälte då jag ser din min och glädje då du står utanför salongen och du ser janne komma. Det är kärlek det där <3.
  Enligt mig så gör du hela programmet, de andra va inte allt för charmiga i mina ögon ;). KRAM

 4. Jag älskade verkligen programmet! Tyckte dom andra tjejerna också var intressanta att följa. Hon i Västerås var en riktigt frisk fläkt. Sen förstår jag inte vissa kommentarer ”vissa gör allt för att synas och bli kända”. Det är väl knappast ni som ringt upp tv och frågat ”Hej kan ni göra ett program om mig?”. Ni fick väl en förfrågan antar jag och det är väl klart att man då funderar på att man vill göra nåt sånt här roligt.

 5. Kan bara hålla med…detta klippet…ååååå….fint….följer dig också dagligen på bloggen,ett tag var det mycket bara vikt o vad du äter,och det är ju nästan bara olika sallader…men nu är du tillbaka fiiiina Johanna!

 6. Åh vilket bra program, jag vill se nästa nu ! :) Du är så härlig och ger en massa energi genom rutan. Blev nästan lite rörd när du såg Janne komma till invigningen. Såg hur lycklig o glad du blev när du fick syn på honom. Underbart ! Jag har fått så mycket energi nu så jag ska sätta igång att städa ..haha . Otroligt rörande att se de hemlösa bli ompysslande . Den kvinnan som anordnande det har ett stort hjärta !
  Kram // Berit

 7. Du är söt, humoristisk och jordnära. Jag skrattade flera ggr då du visades. Tyckte de andra var goa tjejer oxå. Favoriten är dock du då jag följer din blogg sedan länge :)
  Jätteroligt avsnitt, kommer att följa. KUL att få göra ngt annorlunda och LEVA, Johanna. DE lyckas du med!

 8. Hej!
  Asså detta klippet!! Så himla fint på nåt sätt! <3
  Jag blev rörd, Så lättpåverkad är jag då..:)
  Och Jannes kommentar: Var är spriten? Haha!!

 9. Välkommen tillbaka till tv-rutan. Så kul det ska bli att följa er! Man blir så glad av ditt skratt. Längtar redan till nästa tisdag.
  kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..