Vinn biljetter till Änglarnas Tid!

 

För femte året i rad åker min gode vän Magnus Carlsson i vinter ut på sin oerhört populära julturné Änglarnas Tid!

I år blir det min fjärde konsert jag ser, tänkte ta med mig Janne och gå på konserten på Kronhuset i Göteborg den 20 december. Älskar julmusik, speciellt med Magnus som är så oerhört duktig inom så många olika genrer – visste ni förresten om att han är klassiskt skolad i grund och botten och dessutom spelar piano helt fantastiskt!? När han sjunger Ave Maria och O Helga Natt är det ståpälsvarning!

Jag har fått åtta stycken biljetter att tävla ut till er så jag tänkte att jag väljer ut fyra stycken vinnare som får två biljetter :)
Här nedanför ser du turnéplanen så att du kan välja vilken konsert du vill gå på. Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält med namn och önskad konsertort. Gå sedan in på Magnus Carlssons officiella Facebooksida och klicka gilla! Sedan är du med i tävlingen som pågår till och med tisdag 6 november!

Vill du köpa biljetter till någon av Magnus alla konserter runtom i landet kan du gå in på www.anglarnastid.com eller turnéns egen Facebooksida för mer information! Något jag tycker extra mycket om är att för varje såld biljett så donerar Magnus personligen 10 kronor till World Childhood Foundation grundad av H.M. Drottning Silvia. Ett riktigt bra initiativ!

Stort lycka till!

 1. Hm…. såg jag med nu att det var för sent :(
  Glömde att i mitt inlägg där jag skrev om lyckan att få vinna biljetterna att skriva mitt namn och staden där jag önskade att gå.
  Catrin Grape
  Stockholm
  Ifall ni blivit sena med tävlingen….. ;)

 2. Hoppas mer än innerligt på ett par biljetter till koncerten i Helsingborg den 29:e. Har sett den 2ggr och den är lika bra varje gång. Skulle köpt biljetter till min sambo i julklapp, men har inte råd detta året pga tråkiga omständigheter som vänt upp och ner på hela tillvaron! Håller tummarna! :)

 3. Hej! Jag vill gärna vinna biljetter !!Bredaryd önskar jag eller någon annan stad nära Nässjö..men åker till göteborg oxå om jag väl vinner :) Har hans första julskiva han gjorde och den lyssnar jag alltid jättemycket på vid julen..! Och har alla barbados-cd och lyssnat/dansat till dem när de varit här i närheten..det var tider det ;) Mvh/Jessica

 4. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Jag önskar biljetter till Uppsala den 7 december. Var och lyssnade på han där förra hösten och håller helt med dig, man fick ståpäls i många av låtarna. Hoppas jag vinner!

 5. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Önskar biljetter till grythyttan 15 december. Hoppas verkligen att jag vinner, skulle vara jättefint att gå på!

 6. Skriv din kommentar här!
  Javisst, vill jag vara med i tävligen av biljetter till konserten med Magnus. Kalix kommer snart på tur och jag informerar medlemmarna i vår handikappförening. Kom och lyssna ! Vivianne

 7. Oj,aj missade detta med en dag, han är ju helt underbar, han fick hoppa in på Stena Line ,Karlskrona-Gdynia istället för style men detta blev ju miljoner ggr bättre:) såg att han skulle vara i Karlskrona blir väl till att köpa biljetterna ,kram och tack för en bra blogg

 8. Jag skulle bli jätteglad om jag fick biljetter till konserten i Hudiksvall. Det är som du säger ståpälsvarning flera gånger om under en konsert med denne fantastiske man.

 9. Skriv din kommentar här! Det skulle vara underbart att än en gång få lyssna till Magnus i Mariakyrkan i Helsingborg än en gång. Han är min absolut största idol trots att jag tillhör tanteliten nu, 60 år!

 10. Vore fantastiskt att vinna biljetter till Magnus
  föreställning! Älskar hans underbara röst!

  Göteborg den 20 dec.

 11. Skriv din kommentar här!Hej en skön kille med en fantastisk röst,det är precis vad man kan önska sej i vintermörkret.bör ses i linköping

 12. Hejsan det skulle kunna vara ännu närmare med Uoosala för mig. Samma motivation, sjukpensionär, som inte har råd att unna sig ngt annat än vardag.

 13. Lena S.

  Sjukpensionär när här som inte har råd att unna mig det jag så gärna vill. Att få åka och se MAGNUS LIVE. Men som sjukpensionär har man inte råd med mer än att bo äta ngn gång & mediciner. Jag skulle ta med en vän som kan köra mig, det får bli Stockholm om det skulle bli så, för min del. Närmast dit

 14. Nybliven ensam mamma här (!). Skulle bli jätteglad om jag får ta med en vän och lyssna till Magnus i Ljungby den 17 december! Kram!

 15. Jag vill hemskt gärna gå med min dotter som är 6 år o lyssna på Magnus julkonsert i Bredaryds kyrka. Förra året var vi i Maria kyrka o min dotter fick träffa Magnus o det var årets största höjdpunkt för oss. I år har vi ingen ekonomisk möjlighet att köpa biljetter o gå på konserten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..