Vinn biljetter till Änglarnas Tid!

02 november 2012 272 kommentarer
TÄVLING

 

För femte året i rad åker min gode vän Magnus Carlsson i vinter ut på sin oerhört populära julturné Änglarnas Tid!

I år blir det min fjärde konsert jag ser, tänkte ta med mig Janne och gå på konserten på Kronhuset i Göteborg den 20 december. Älskar julmusik, speciellt med Magnus som är så oerhört duktig inom så många olika genrer – visste ni förresten om att han är klassiskt skolad i grund och botten och dessutom spelar piano helt fantastiskt!? När han sjunger Ave Maria och O Helga Natt är det ståpälsvarning!

Jag har fått åtta stycken biljetter att tävla ut till er så jag tänkte att jag väljer ut fyra stycken vinnare som får två biljetter :)
Här nedanför ser du turnéplanen så att du kan välja vilken konsert du vill gå på. Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält med namn och önskad konsertort. Gå sedan in på Magnus Carlssons officiella Facebooksida och klicka gilla! Sedan är du med i tävlingen som pågår till och med tisdag 6 november!

Vill du köpa biljetter till någon av Magnus alla konserter runtom i landet kan du gå in på www.anglarnastid.com eller turnéns egen Facebooksida för mer information! Något jag tycker extra mycket om är att för varje såld biljett så donerar Magnus personligen 10 kronor till World Childhood Foundation grundad av H.M. Drottning Silvia. Ett riktigt bra initiativ!

Stort lycka till!

272 kommentarer

Om jag skulle vinna skulle jag välja Göteborg där jag har min bästa vän så då skulle jag ta mig dit & gå på Änglarnas tid tillsammans med henne <3

Kram

Håller tummarna då jag verkligen vill gå på hans julkonsert!!!! Har gått varje år och ser verkligen fram emot denna julkonsert varje år!! Hoppas på vinst. Jag vill gå i Trelleborg!

lever med kronisk värk och julen har alltid betytt mycket för mig. Vi ska inte glömma varför julen firas.
Vore underbart höra Magnus i sthlm:) kram Katja A

Blev jätteglad när jag såg att Magnus kommer till Vimmerby! Min mamma är stormförtjust i Magnus musik och vad vore bättre än att överraska henne med en julkonsert. Ett perfekt tillfälle för oss två att påbörja julstämningen ihop. Hoppas, hoppas jag har turen att vinna detta :)
Kram & trevlig helg!
/Cissi.

Hej Johanna =)
Jag skulle vilja vinna biljetter till Helsingborg den 29 dec ! Min man har aldrig sett Magnus o skulle vilja ge honom det i julklapp <3 Magnus är ju min stora Idol o har alltid varit ! Håller tummarna ! Ha en mysig helg !
MVH från Anna Östergren

Hej!
Skulle så gärna vilja gå på konsert med min allra bästa vän.
Manen ska på julfest då så jag vill då göra något med min vän istället

Hej. Jag vill inte vinna dessa biljetter själv utan vill ge bort dem till min älskade mamma och min moster då de älskar magnus julspelningar men ej har råd att gå i år :( De bor i Östersund så biljetterna skulle vara till Revsunds kyrka. Det står dock Bräcke i turneplan.

Självklart gillar jag magnus sida. Han är grym

Jag var och såg honom i Östersund förra året. Det var så himla mysigt att få lyssna på honom. Nu skulle jag vilja se honom i umeå med min mamma. Håller mina bägge tummar.

För många år sen var jag på en julkonsert med min mor och lyssna på hennes favorit C.Sjögren och det var magiskt. Hon gick bort för några år sen och jag tänker på henne extra mycket så här när det kommer julkonserter.
Jag skulle vilja ta med mig min ena dotter och gå och titta på min favorit och förhoppningsvis kan vi få ett speciellt magiskt ögonblick åxå och bära med oss <3
Önskar mig biljetter till Uppsala i första hand eller stockholm i andra hand //4kidz mamman

Har aldrig varit på en Julkonsert med Magnus, fast jag har alla hans skivor. Julskivan spelas varje jul. Vore superkul att få gå i Kramfors då min svägerska ska vara med och sjunga i kören med Magnus. Håller tummarna!!

Skulle så gärna vilja se hans julkonsert och hoppas på turen att få göra det som lite plåster på såren efter min operation. Och skulle då ta med mig min sambo. Och vi vill se den i Stockholm vi bor där.

Skriv en kommentar