Vinn biljetter till Änglarnas Tid!

 

För femte året i rad åker min gode vän Magnus Carlsson i vinter ut på sin oerhört populära julturné Änglarnas Tid!

I år blir det min fjärde konsert jag ser, tänkte ta med mig Janne och gå på konserten på Kronhuset i Göteborg den 20 december. Älskar julmusik, speciellt med Magnus som är så oerhört duktig inom så många olika genrer – visste ni förresten om att han är klassiskt skolad i grund och botten och dessutom spelar piano helt fantastiskt!? När han sjunger Ave Maria och O Helga Natt är det ståpälsvarning!

Jag har fått åtta stycken biljetter att tävla ut till er så jag tänkte att jag väljer ut fyra stycken vinnare som får två biljetter :)
Här nedanför ser du turnéplanen så att du kan välja vilken konsert du vill gå på. Lägg en kommentar i mitt kommentarsfält med namn och önskad konsertort. Gå sedan in på Magnus Carlssons officiella Facebooksida och klicka gilla! Sedan är du med i tävlingen som pågår till och med tisdag 6 november!

Vill du köpa biljetter till någon av Magnus alla konserter runtom i landet kan du gå in på www.anglarnastid.com eller turnéns egen Facebooksida för mer information! Något jag tycker extra mycket om är att för varje såld biljett så donerar Magnus personligen 10 kronor till World Childhood Foundation grundad av H.M. Drottning Silvia. Ett riktigt bra initiativ!

Stort lycka till!

 1. Hm…. såg jag med nu att det var för sent :(
  Glömde att i mitt inlägg där jag skrev om lyckan att få vinna biljetterna att skriva mitt namn och staden där jag önskade att gå.
  Catrin Grape
  Stockholm
  Ifall ni blivit sena med tävlingen….. ;)

 2. Hoppas mer än innerligt på ett par biljetter till koncerten i Helsingborg den 29:e. Har sett den 2ggr och den är lika bra varje gång. Skulle köpt biljetter till min sambo i julklapp, men har inte råd detta året pga tråkiga omständigheter som vänt upp och ner på hela tillvaron! Håller tummarna! :)

 3. Hej! Jag vill gärna vinna biljetter !!Bredaryd önskar jag eller någon annan stad nära Nässjö..men åker till göteborg oxå om jag väl vinner :) Har hans första julskiva han gjorde och den lyssnar jag alltid jättemycket på vid julen..! Och har alla barbados-cd och lyssnat/dansat till dem när de varit här i närheten..det var tider det ;) Mvh/Jessica

 4. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Jag önskar biljetter till Uppsala den 7 december. Var och lyssnade på han där förra hösten och håller helt med dig, man fick ståpäls i många av låtarna. Hoppas jag vinner!

 5. Hej! Jag vill vara med i tävlingen! Önskar biljetter till grythyttan 15 december. Hoppas verkligen att jag vinner, skulle vara jättefint att gå på!

 6. Skriv din kommentar här!
  Javisst, vill jag vara med i tävligen av biljetter till konserten med Magnus. Kalix kommer snart på tur och jag informerar medlemmarna i vår handikappförening. Kom och lyssna ! Vivianne

 7. Oj,aj missade detta med en dag, han är ju helt underbar, han fick hoppa in på Stena Line ,Karlskrona-Gdynia istället för style men detta blev ju miljoner ggr bättre:) såg att han skulle vara i Karlskrona blir väl till att köpa biljetterna ,kram och tack för en bra blogg

 8. Jag skulle bli jätteglad om jag fick biljetter till konserten i Hudiksvall. Det är som du säger ståpälsvarning flera gånger om under en konsert med denne fantastiske man.

 9. Skriv din kommentar här! Det skulle vara underbart att än en gång få lyssna till Magnus i Mariakyrkan i Helsingborg än en gång. Han är min absolut största idol trots att jag tillhör tanteliten nu, 60 år!

 10. Vore fantastiskt att vinna biljetter till Magnus
  föreställning! Älskar hans underbara röst!

  Göteborg den 20 dec.

 11. Skriv din kommentar här!Hej en skön kille med en fantastisk röst,det är precis vad man kan önska sej i vintermörkret.bör ses i linköping

 12. Hejsan det skulle kunna vara ännu närmare med Uoosala för mig. Samma motivation, sjukpensionär, som inte har råd att unna sig ngt annat än vardag.

 13. Lena S.

  Sjukpensionär när här som inte har råd att unna mig det jag så gärna vill. Att få åka och se MAGNUS LIVE. Men som sjukpensionär har man inte råd med mer än att bo äta ngn gång & mediciner. Jag skulle ta med en vän som kan köra mig, det får bli Stockholm om det skulle bli så, för min del. Närmast dit

 14. Nybliven ensam mamma här (!). Skulle bli jätteglad om jag får ta med en vän och lyssna till Magnus i Ljungby den 17 december! Kram!

 15. Jag vill hemskt gärna gå med min dotter som är 6 år o lyssna på Magnus julkonsert i Bredaryds kyrka. Förra året var vi i Maria kyrka o min dotter fick träffa Magnus o det var årets största höjdpunkt för oss. I år har vi ingen ekonomisk möjlighet att köpa biljetter o gå på konserten.

 16. Vore jättekul att få chansen och vinna. Då kan jag fira min 50 års-dag med denna konsert. Och att få se den i Linköping är ju inte heller fel.

 17. Min dotters stora idol sedan många, många år är Magnus Carlsson. Så om jag vinner blir det dubbel glädje för då får hon och mitt barnbarn gå! Helsingborg eller Trelleborg spelar ingen roll!

 18. Åh, vill så gärna gå, Vore bra sätt att få fira min 50 årsdag. Och att fåse den i Linköping är inte helt fel heller.!

 19. Åh vad det skulle vara mysigt att vinna biljetter till sthlm. Är nyoperad så det skulle pigga upp en att ha nåt roligt att se ifram emot.
  Sköt om dig
  Vänligen Jenny

 20. Såg en Änglarnas Tid-konsert för två år sedan och den sitter fortfarande djupt i mitt hjärta! Fantastiskt fint!! Hade gärna upplevt samma känsla ännu en gång. Önskar biljetter till Tomelilla.

 21. Hej, jag har köpt biljetter till Magnus konsert i Tomelilla.Då vet jag, att jag med gjort en insatts. Genom att köpa biljett.
  Magnus är underbar och hans musik likaså.Ska bli ett nöje att få se han igen,,kram

 22. Åh denna fantastiska jukonsert! Skulle gärna se den i Linköping (Motala tror jag att den är i)
  kram kram

 23. Skulle gärna vinna en biljett till konserten i Bureå kyrka Skellefteå, såg honom i fjol och sedan var julen räddad. Jag fick tillbaka den där känslan i kroppen som jag hade som barn, en alldeles speciell ”julmyspyskänsla” som tyvärr försvunnit mer o mer med åren!

 24. Hjälp…jag hinner tävla, puh! ;)
  Jag tar gärna med mig min GOA <3 väninna
  på detta. Vänersborg får det bli.
  Åh va mysigt det hade varit! :)

 25. kriv din kommentar här! De skulle vara helt underbart att få komma till konserhuset i Gävle o lyssna på Magnus Carlsson …hans röst är ju så underbar håller tummarna för mej….

 26. Jag skulle bli glad om jag kunde se Magnus i Karlskrona 21 dec! Han har en fantastiskt fin röst. Hoppas jag har tur, jag missade honom förra året.

 27. Hade varit fint att få lyssna på honom. Har haft honom som min favorit sedan Barbados tiden.10/12 i bredaryd blir bra.:)

 28. Jag skulle bli jätteglad om jag fick biljetter till Linköping! Var förra året och det var helt underbart! Vill gärna få ”ståpäls” igen!

 29. Hej! Jag skulle bli jätteglad om jag fick höra Magnus i Linköping 28 dec. Han sjunger så himla bra! Jag håller med dig ang Ave Maria och O helga natt!

 30. Jag skulle bli super glad om jag vann biljjetter till Magnus julkonsert i Bureå Kyrka ,Skellefteå. Har varit där varje konsert han haft där, fantastisk,gått hem med ett leende ,varm i hjärta och själ,och julstämmning !

 31. Hej!Skulle gärna vinna 2biljetter till Bredaryd den 10/12. Ska själv vara med i kören så ger i så fall biljetterna till min nyopererade mamma o min svärmor.
  mvhMagdalena

 32. Skulle vara super att vinna biljetter till Änglarnas tid i Bureå Kyrka Skellefteå,har varit i Bureå kyrka och sett alla julshower med Magnus,helt suveräna,gick hem med ett leende , julstämning och varm inombords !

 33. Skriv din kommentar här! skulle mer än gärna åka för att lyssna på Magnus när han sjunger julsånger,han har en fantastisk röst :) Den 7 dec skulle passa utmärkt.

 34. Jag skulle bli överlycklig över att få biljetter till Göteborg den 20 december. Jag älskar Magnus Carlsson, men har ännu inte gått på Änglarnas tid. Hans röst är ju så fantastisk =)

 35. Hej Johanna! Klart jag vill vinna biljetter till bästa julkonserten ever! :) Skulle i så fall vilja åka till Grythyttan.
  Kram på dig!

 36. Hej :) jag var förra året på Magnus konsert i Norrköping och tyckte att de va gudomligt!
  Jag som följt Magnus hela mitt 20åriga liv vill gärna vinna biljetter till Linköping den 28 dec!
  Med vänliga hälsningar Johanna!

 37. Efter att ha hört Magnus Carlsson sjunga just O Helga Natt
  i Svegs kyrka förut ,kan jag inte gå miste om den saken nu när han kommer igen. Otrolig röst i såå vackra sånger. Han är en upplevelse att lyssna till !!
  Barbro Johansson i SVEG

 38. I brist på Malmö så väljs ju såklart Trelleborg.
  Håller tummar och tår för att slippa icke-vinnarsorg.

 39. Skriv din kommentar här! Biljetter till Gävle skulle vara skoj för att fira min älskade syster som fyller 45 :)

 40. Förra året missade jag Magnus julkonsert och skulle
  bli så himla glad om jag vann biljetter till i år! Självklart
  skulle jag ta med mig min dotter som dyrkar Magnus som
  jag. Vill gå se den 4 dec i Bjursås kyrka i Falun.

 41. Åh tänk om man fick uppleva änglarnas tid när
  man fortfarande finns på jorden :), och Stockholm är stället
  där jag skulle vilja uppleva det.

 42. magnus julmusik har en väldigt speciell plats i mitt hjärta..Den dag min pappa gick bort , fredagen innan advent för några år sedan, var det Magnus julskiva som gjorde att jag klarade att köra hela vägen hem, 35 mil, i hällregn..Med tårarna rinnande hela vägen .När jag startade min resa var han fortfarande vid liv, men fick dödsbeskedet efter en timmes körning. Jag kallar både min pappa och Magnus för mina änflar i advent..Dels för att min pappa blev en ängel då, och dels Magnus som gjort denna underbara skivan, med sin underbara röst..Hans ängel måste också ha vakat över mig den dagen.. Skulle vara så underbart att äntligen få gå på en konsert med Magnus..Jag vet att min pappa finns med mig alltid..Så även Magnus…Närhelst min saknad av pappa blir för svår tar jag fram skivan och låter den underbara musiken fylla mitt hjärta..med vänlig hälsning…JessicaSkriv din kommentar här!

 43. Jag har lagom långt till bollnäs,så dit vill jag dels för att se den snyggaste karl som finns,och för att få en lika underbar upplevelse som när vi fick en bröllopshälsning av honom:-) o en specialare på cinderella:-):-)

 44. Skulle bli så jätte glad om jag skulle få vinna
  2 biljetter till konserten i Såbrå kyrka.
  Magnus fina röst måste ju vara underbart att
  få lyssna på ien kyrka med den acustiken.Jag håller
  i mina tummar väldigt hårt och hoppas

 45. Skriv din kommentar här!Hej Magnus
  skulle behöva komma iväg o bara vara väninna för en kväl drömma sig bort från allt…..
  Gå i Stockholm :-)
  Skulle vara en dröm.
  Ha det gott //Tracy

 46. Hej. Åh vad glad jag skulle bli över att vinna biljetter till föreställningen i Falun. Har aldrig sett Magnus live, trots att jag är ett stort fan <3

 47. Här hemma hos oss just till 1:a advent så är det Magnus julsånger som gäller. Den stämningen som blir är en riktigt bra start på julen. Så är det bara.
  Konserort önskas i Stockholm

 48. Hej Johanna :-) Jag skulle bli gladast i världen om jag fick vinna biljetter till Magnus Carlssons julkonsert-Änglarnas tid den 12 dec i Vimmerby. Jag är idag 22 år och Magnus har varit min största idol sedan jag var liten, under Barbados tiden :-) Jag träffade Magnus i somras och pratade en del med honom och vi tog även bilder på oss. Att vinna biljetter till hans konsert skulle vara den bästa julklappen som någon kan få :-)

 49. Hej fina! Om jag vann skulle jag ge bort en biljett till min man och en skulle jag ha själv :) sen skulle jag ordna en riktigt romantisk dag som avslutades med denna underbara konsert!! Önskar biljetter till Gävle 3 januari!!
  Kram Anna

 50. Hej Johanna. Grym tävling. Hade varit fantastiskt att se Magnus i Kronhuset i Götet. Eller egentligen hade jag velat ha Magnus i ett paket under granen, men kan även tänka mig en biljett till en ljuvlig konsert. Hälsningar Linda

 51. Hej Johanna :-) Jag skulle bli gladast i världen om jag fick vinna biljetter till Magnus Carlssons julkonsert-Änglarnas tid den 12 dec i Vimmerby Jag är idag 22 år och Magnus har varit min största idol sedan jag var liten, under hans tid i Barbados :-) Jag träffade Magnus i somras och pratade en del och tog bilder på oss. Jag skulle bli så glad om jag vann, det skulle vara den bästa julklappen någonsin :-)

 52. Jag vill jättegärna vinna biljetter till Änglarnas tid med Magnus Carlsson, min dotter har följt honom sen hon var 12 år och nu är hon 25 år, vore kul o få bjuda henne:) Åker gärna till Askersund o lyssnar på honom:)

 53. Hej Johanna. Grym tävling. Hade varit fantastiskt att få gå på julkonsert med Magnus i Kronhuset i Götet. Efter lååång graviditet och alldeles föööör lång amningsperiod har jag nästan känt som att jag har en fotboja i hemmet, skulle det vara grymt att få komma hemifrån och se denna vackra och underbara man.

 54. Skulle så gärna vilja lyssna till Magnus en gång till . hörde honom för några års sedan o det var helt fantastiskt , skulle behöva den upplevelsen igen för att få en go känsla !

 55. Skulle bli såå glad att vinna en biljett till Magnus konsert 4 januari i Säbrå Kyrka! Det räcker med en biljett för min del så kan du dra en till vinnare som får uppleva en riktig julkonsert med den bäste!! Ha de gott!! Anki

 56. Hej!!
  Såklart vill jag vara med och tävla om 2 biljetter till konserten i Helsingborg och överraska min pojkvän med en helkväll då vi firar vår 3 års dag den 29/12.
  Håller tummar och tår för samma tur att vinna som när jag vann min pojkväns hjärta.
  Kram Håkan

 57. Skriv din kommentar här!Har gått på alla konserer och vill se mera!!!!En sån underbar artist!!!! vill gå i Grängesberg

 58. Hej! Skulle vilja vara med och tävla om biljetter till konserten i Karlskrona. Hade varit så kul, och det hade blivit en mycket mysig kväll men mycket julstämning.

 59. Finns det nått så vackert som när Magnus sjunger julsånger, älskar hans julskiva den går varm här vid jul;) skulle bli så glad om jag fick överraska min underbara kompis som alltid ställer upp för mig med att gå i Falun!
  Stor kram och tack för en härlig blogg!

 60. Bara älskar Magnus musik <3
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann biljetter till konserten i Helsingborg :)
  Skulle gå med min älskade man!

 61. Jag skulle bli så fantastiskt glad om jag vann biljetter till Änglarnas tid i Askersunds landkyrka den 13 december =) Var där förra året och det är hur bra som helst =)

 62. Hej! Jag skulle bli överlycklig om jag vann biljetterna till showen i Umeå 28 november :-) Har ju älskat Magnus sedan Barbados tiden trots att han flörtade med min dåvarande sambo ;-)

 63. Ååå finns det nått så vackert som när Magnus sjunger julsånger, hans julskiva går varm här varje jul, skulle så gärna få överraska min underbara kompis som alltid ställer upp för mig och gå med henne i Falun:)
  Stor kram och tack för en härlig blogg!

 64. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna biljetter till julkonserten i Helsingborg. Då så tar jag med min mamma som är ett stort fan – hon också – till Magnus. Hoppas!

 65. Visst vill jag vara med och tävla!!! Vänersborg skulle passa fint :) Älskar Magnus och hans julskiva.. Den går på repeat varje jul hemma från advent till jul! Tröttnar aldrig på den :) Håller mina tummar och hoppas på tur!

 66. Skulle bli gränslöst lycklig och mycket gladare så här i deppiga höstmörkret ifall jag vann biljetter till Änglarnas Tid! Skellefteå 26 november önskar jag biljetter till!

  (Min förra kommentar ”försvann”, skriver därför en ny!)

 67. ”Finns det mirakel…” sjunger Magnus o Elisabeth A… Ja, visst finns det. En julkonsert med Magnus Carlsson skulle inte vara fel. Och att få se han i Helsingborg skulle passa mig bäst. Nu håller jag tummarna. Kram, Ulla.

 68. Skriv din kommentar här! Hej johanna skulle jättegärna ta med min syster på konserten i göteborg den 20 dec magnus är ju så snygg och sjunger så bra.
  Tack på förhand kram elise i falköping

 69. Skriv din kommentar här! Hej johanna skulle vilja bjuda min syster på konserten 20dec igöteborg åh magnus är ju så snygg och så bra.
  Hoppas på tur!!
  Tack på förhand elise

 70. Svärmor fyller 70 och favoriten är Magnus så det hade varit underbart att ge henne och svärfar en magisk julkonsert i Bredaryds kyrka 10/12-12! <3
  Alexandra Pilo

 71. Hej!
  Jag hade blivit väldigt glad om jag kunde överraska min man med Magnus julkonsert i Göteborg den 20 december.
  Hälsningar Mia

 72. Jag skulle gärna vilja ta med min syster på konserten i Kramfors den 29 nov, hon ställer alltid upp för mig. Dessutom så är jag ett fan av Magnus sedan länge tillbaka, har lyssnat massor på Barbados !!! Jag har däremot aldrig hört honom sjunga julsånger, så nu tycker jag att det är dags !! Kram Ulrika från Örnsköldsvik

 73. Jag skulle vilja ta med min kära syster på konserten i Kramfors den 29 Nov, för att hon alltid finns där för mig. Magnus har en underbar stämma och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att komma i rätt julstämning. Så snälla, snälla !! Låt mig få vinna ! Kram Ulrika Bohman

 74. perfekt sätt att komma i den rätta julstämmningen:) Tänk om man hade fått vinna biljetter! I såfall är det Bredaryd som gäller..Varm kram från Jeanette

 75. Skulle bli jätteglad om jag vann biljetter till karlskrona , åh vad mysigt att ta med sambon på en julkonsert innan vi tar tag i julbestyren på riktigt -;) !!! Anna

 76. Skriv din kommentar här!
  Skulle vara så kul att vinna dessa biljetter.. Skulle då vilja se konserten på gotland 27 december. Tack för en bra blogg. Hanna Hansson

 77. Skriv din kommentar här!
  Skulle bli så glad om jag vann 2 biljetter och skulle då gå på konserten på gotland. Kram Hanna

 78. Jag blir jätteglad om jag vinner biljetter till konserten
  i Tomelilla. Älskar Magnus musik. Kram Anne-Marie

 79. Skriv din kommentar här! Hej! Jag skulle bli super duper glad om jag vann två biljetter, skulle då ta med min kära syster till konserten i Bollnäs / Anki

 80. Skulle bli den lyckligaste tjejen i världen om jag fick vinna och gå och se fina Magnus den 11 december i Vänersborg! Kram Madde

 81. Hejsan!!! Jag önskar vinna biljetter till Magnus julkonsert i vimmerby…skulla passa mig o min ÄLSKADE väninna som är dubbelt så ung som jag men vi passar både i glädje o sorg…o vi träffades som Barbados stora FANS när mange var med där….Skriv din kommentar här!

 82. Hej Johanna. :) Jag skulle så himla gärna ta med min mamma på julkonsert. Jag är 19 år och försöker hitta jobb men det är så svårt, vilket betyder att jag inte har några pengar alls. Min mamma är den underbaraste jag känner och det skulle vara kul att gör omväxlingsskull kunna ge henne något.
  20 december verkar vara ett bra datum, vi kör på det!
  Kram Linnea!

 83. Jag skulle vilja ta med min mamma på Magnus konsert i Kalix. Hon har lyssnat på honom i flera år men aldrig sett honom live. Så det skulle vara så roligt att få överraska henne med konsertbiljetter! :)

 84. Vill gärna vara med och tävla! Jag vill bjuda med en god vän som jag vet skulle bli toppen glad! Hon tipsade mig om Magnus jul skiva för flera år sedan och nu går den varm varje jul! Jag önskar vinna biljetter till Grythyttan! Ha det gott ! Kram Maria H.

 85. Hej! Jag skulle mer än gärna vinna två biljetter till konserten den 2/12 Hudiksvall. Då ..Om jag vinner… så tar jag med mig min bästa vännina som ALLTID finns där för mig, hon skulle verkligen uppskatta denna överraskning. Ha en fortsatt trevlig dag!! Mvh Milo från Söderhamn

 86. Äääälskar Magnus röst! Han är min absoluta favorit ibland Sveriges alla duktiga artister. Går gärna på konserten i Helsingborg :) Isf ska jag ta med mig min fina lilla mamma <3 Kram Sarah Bjertner Olsson, Åstorp

 87. Hej goa Johanna!
  Jag tävlar med hjärtat,tänkte överraska min kära granne sedan barnsben,som är handikappad med ryggmärgsbråck.Tänkte ge henne en fin julklapp,Magnus är hennes största idol,hon har följt honom sedan hans första spelning med Barbados,han vet mycket väl vem hon är.Han brukar kalla henne sin lilla pressfotograf:)Mia som hon heter,har inte haft det lätt,familjen har haft mycket bekymmer och Mia har åkt in och ut på sjukhus:(Jag vet att hon skulle bli överlycklig om hon vann,den familjen har kämpat!Jag önskar biljetter till Göteborg eller Linköping!Tack Johanna för din fina blogg,kram Sanna

 88. Hej goa Johanna!
  Jag är med och tävlar här,då jag vill överraska min handikappade granne som har följt Magnus i alla år,sedan han gjorde sin första spelning med Barbados!Han brukar skoja med henne och kalla henne”sin lilla pressfotograf”Hon heter Mia och han vet mycket väl vem hon är:)Hon har tyvärr haft det jobbigt med mycket sjukhusbesök och varit illa däran:(Stackars familj säger jag bara:(:(Hur mycket bekymmer ska man drabbas av:(Magnus är hennes största idol,hon åker land och rike runt för hans skull.Mia heter denna tjejen:)Jag vill också passa på att tacka dig för en underbar blogg:)Jag önskar biljetter till Göteborg eller Linköping!

 89. Tänk att få överraska min kompis som håller på att separera från sin sambo. Skulle mer än gärna gått och sett honom i Trelleborg.

  Ha en bra och glad helg ;)

  Kram

 90. Jag skulle vilja ge mina föräldrar biljetter till konserten i Skellefteå.Min mamma skulle bli super glad för hon gillar Magnus Carlsson jätte mycket.Tack för en inspirerande blogg!Kram

 91. Jag skulle gärna gå på hans konsert i Halmstad 16/12. Och det där med ståpälsvarningen kan jag tänka mig, han har ju en röst som heter duga. Håller nu mina tummar!!!

 92. Hej klart man vill vara med och tävla om biljetter till hans julkonsert så man får lite julstämning och han sjunger ju underbart :)
  Skulle jag vinna skulle jag ta med min mamma Anette. Den 4/12 i Falun skulle jag vilja gå om jag vann.
  Går in på Facebook och gillar!

 93. Jag vill gärna vinna biljetter till konserten i Stockholm! Jag skulle ta med mig min alldeles egen ängel, min älskade dotter som dessutom fyller 12 år just denna dag! Hon är lika julfrälst som jag och vi har redan börjat lyssna på Magnus julskiva här hemma, kan tänka mig att ståpälsen blir ännu högre om vi får höra honom live! Kram

 94. Skriv din kommentar här!
  Åh har alltid älskat Magnus Carlsson blir så glad och lugn av hans röst…… Har redan börjat spela hans julskiva hemma❤ Skulle gärna vilja gå i Uppsala! Tack för en härlig blogg! Kram Linda

 95. Skulle väldigt gärna åka till Vänersborg den 11/12 och starta julen med att lyssna på Magnus! Gillar redan sidan på FB!

 96. Jag skulle absolut ta med min man och gå på konsert i Tomelilla den 18 december, vi har sju barn varav fem bor hemma, från nio månader till 17 år, fosterbarn och biologiska vi älskar de högt men skulle vara väldigt roligt att göra ngt tillsammans med mannen.

 97. Gillat! Skulle väldigt gärna vinna biljetter till Askersund och ge mamma denna upplevelse. Hennes liv är inte helt enkelt och detta skulle kunna bli en fin andningspaus för henne. Håller tummarna!:-)

 98. Jag skulle vilja vinna biljetter till Hudiksvall den 2 december 2012. :)
  Skulle bli en perfekt present till mamma som fyller år den månaden också! :D
  Vi har pratat att gå, men alldeles för dyrt för oss tyvärr :(
  Hoppas jag vinner, för båda gillar Magnus Carlsson och följer honom på facebook! :D

 99. Det vore en fantastisk upplevelse för mig och min man att få gå och titta på Magnus i uppsala, då vi tyvärr aldrig unnar oss ngt roligt utan låter alltid barnen gå före.

 100. Underbart med vacker sång och julstämning. Jag skulle gärna vilja ta med min dotter på en konsert I Trelleborg. Gillar nu Magnus på FB. Önskar och hoppas på en tidig julklapp i form av en biljett. Kram

 101. Biljetter till Halmstad hade varit kul att vinna till den 16 dec, jag gillar redan Magnus sida på facebook.

 102. 20 December i Göteborg, hade varit strålande, då jag kommer hem i början av December till Sverige igen, efter min första termin på universitet här i England. Skulle vara en fin födelsedagspresent till min underbara tvillingsyster efter att inte ha sett henne på 4 månader.

 103. Åh julkonsert med Magnus! Gud så kul och mysigt! Skulle ta med min Karin, vi tråktrötta mammor behöver komma ut och vila ögonen på Magnus en stund. Och känna julfrid.. I Göteborg bor vi!

 104. Åh vad sugen jag blev att se denna julkonsert :)
  Jag skulle vilja gå i Askersund om jag har turen att vinna :)

 105. 18 december i Tomelilla hade inte gjort ont det minsta och åka och lyssna på. Har sett den en gång och en gång till skadar absolut inte en Magnus Carlsson fan!!! Älskar bara denna mannens röst – när han sjunger då blundar och njuter man!!

 106. Om jag vinner så är det min son med fru som får biljetterna dom bor i Uppsala så det blir dit dom får gå och ha en barnfri kväll.
  Ha det så bra hälsningar Marika

 107. Vill så gärna gå och se Magnus i Helsingborg! Och naturligtvis så gillar jag Magnus sida sedan länge! Det skulle bli den perfekta julklappen till mig <3

 108. Hej Johanna!
  Åh vad det hade varit roligt att vinna 2 st. biljetter till min man och mig. Om jag skulle ha turen på min sida och vinna, önskar jag isåfall Göteborgsbiljetter.
  Med vänliga hälsningar Annika

 109. Naturligtvis gillar jag redan Magnus på Facebook!! ;) Sedan lääänge! Han har trollbundit mig i många år, och särskilt hans julkonserter! Man ryyyyser när han sjunger! Min mor och mormor är lika begeistrade i denna karl! ;) Men då mormor är för ”ofärdig” för konserter, så skulle det bli jag och min mor som skulle avnjuta denna konsert om vi skulle vinna! I Bollnäs fina kyrka i så fall. :)

 110. Skriv din kommentar här!skulle så gärna vilja ge mina döttrar en så ljuvlig början på julen genom att ge dom var sin biljett till konseren i deras barndomsstad Askersund

 111. Har i 9år sen min pappa gick bort haft svårt för både julen och kyrkor. Men när jag såg att Magnus skall komma till Vänersborg så har jag börjat fundera på om det är dags att ta tag i det där.. Kan ju inte göras med bättre konsert.. Skulle ta med mig min sambo som får hålla mig i handen..
  /Anna Fagerström

 112. Skulle så gärna vilja vinna 2 biljetter o överraska mina föräldrar med. De skulle behöva lite av den glädje o värme som Magnus utstrålar just nu då min pappa har fått ett svårt sjukdomsbesked som tar hårt på både honom o min mamma som är den som får dra ett tungt lass hemmavid just nu. Vet att dom skulle bli så otroligt glad över att få se o tänka på nånting annat en stund. Skulle jag vinna vill jag ha biljetter till konserten i Hudiksvall.

 113. Han har en gudomlig röst,är så snygg ,har varit tidigare i Strängnäs och lyssnat på honom,detta är Årets julkonsert
  så i år skulle jag vilja ta med min man.
  (I Stockholm)

 114. Jag och min brors sambo har i alla år älskat Magnus och följt hans karriär men aldrig fått biljetter till julkonserten. Eftersom vi nyligen mist en mycket nära ( min mor som betydde allt för mig och min sambo) så skulle det betyda oerhört att få biljetter och gå i Stockholm. Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Maria Svensson

 115. Skriv din kommentar här!
  Skulle gärna se Magnus i vintriga Kiruna 23/11.
  Hoppas, hoppas, hoppas på tur!! =)
  Kram till dig Johanna.

 116. vill jätte gärna vinna – helt underbar röst/utseende har grabben. datum för att jag ska få se, kvittar, jobbar jag( jobbbar inom vården) så tar jag ledig =)
  Hare gött// maria

 117. Såg Magnus på TV i morse och gick direkt och kollade om han kom till Dalarna och det gör han! Vill gärna vinna biljett till konsert i Bjursås kyrka den 4 december.Skriv din kommentar här!

 118. Jag är gärna med och tävlar om biljetter till Magnus konsert, som en liten födelsedagspresent till mig själv.
  Om jag vinner så vill jag gå i Bredaryd 10 dec.

 119. Skriv din kommentar här!
  Hade gärna gått på hans konsert, om jag vinner så vill jag se den i Göteborg den 20 dec

 120. Jobbar inom vården och arbetar hela julhelgen skulle vara underbart att få gå på magnus konsert i Sorunda och få härlig julstämning efer arbetsdagens slut.

  Kram karin

 121. Skriv din kommentar här!Vill gärna se Magnus show i Trelleborg den 19 dec! Gillar hans röst jättemycket!

 122. Skriv din kommentar här!
  Skulle oxå gärna se Magnus julshow. En fantastisk röst!!
  Hoppas på tur med biljetter till Vänersborg den 11 dec.
  /Susanne

 123. Jag skulle vilja överraska min dotter med att ge henne en biljett i julklapp då kunde vi ha en MYSIG Magnus Carlsson kväll den 29:e december i Helsingborg…
  Hoppas på tur :))

 124. Klart man skulle vilja gå på den finns väl ingen annan artist som har sådan utstrålning man blir ju så glad bara att se honom. Skulle vilja gå i Stockholm.

 125. Tänkte jag kunde överraska min dotter med att ge henne en biljett i julklapp så hon och jag kan ha en MYSIG Magnus Carlsson kväll den 29:e December i Helsingborg.
  Hoppas på tur :))

 126. Vore superkul om jag vann. Älskar julen och musiken. Det skulle vara skönt att ha något att se fram emot nu i höstmörkret. Skulle vilja gå i Vimmerby.

 127. Skriv din kommentar här!
  Kalix 25 November , vill se en av dom absolut mest mysiga , sympatiska och skönsjungande män i Sverige.

 128. Hej skulle vara super roligt att vinna biljetter till Magnus i Bollnäs den 3:e december eftersom jag å min fru gillar allting han gör hoppas på tur den här gången för tur brukar vi ha otur med

 129. Skulle vara kul att få gå i Vimmerby!!
  Tänk att få lite känsla av jul,
  det vore ju kul.
  Har gillat på Magnus sida.

 130. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Om jag vinner så önskar jag biljetter till Trelleborg

  Trevlig helg kram LInda

 131. Hej skulle bli överlycklig om jag vann biljetter till Magnus i Bollnäs den 3:e december då jag å min fru verkligen gillar allt han gör hoppas på tur en gång för det brukar jag ha otur men

 132. Åh den 20 dec skulle jag vilja ta med min mamma som är mitt allt, till Göteborg för att se denna show! Hade varit underbart kul och ge henne denna upplevelse!
  Kram kram Anna-Lena

 133. Jag skulle bli jätetglad om jag vann biljetter, att äntligen få se min idol.. Vill gå i Halmstad om jag vinner..

 134. Skriv din kommentar här! 10 December i Bredarydskyrka jag gärna Magnus vill gå och lyssna på med min älskade dotter

 135. Hej skulle bli jätteglad om jag vann biljetter, skulle vilja gå och se Magnus i Linköping den 28 dec

  Hoppas hoppas på tur <3

 136. Jag vill GÄRNA gå!!! Då helst i Göteborg!!! Jag älskar !! :) att läsa din blogg!!:)Skriv din kommentar här!

 137. Hej!! Rolig tävling……vill ju som ”gammal” Magnus-fan naturligtvis delta. Varit på tidigare julkonserter som har varit helt underbara.Önskar gå med min man i Falun (Bjursås kyrka) den 4:e december……Tack på förhand…:)

 138. Men tänk om jag och min finaste kunde få komma iväg på en härlig kväll med ljuvlig musik. Vi hade valt att gå i Göteborg den 20 december… Håller mina tummar & tår! Kram

 139. Jag å min kära man skulle jättegärna vilja gå på denna konsert:))… Gärna i Ljungby el i Halmstad. Kram på dig!!

 140. Hej!
  Jag, liksom många andra, gillar också Magnus jättemycket.
  Har gjort det sen jag såg honom för första gången med gruppen Barbados.
  Senast jag såg honom var på Diggiloo i Båstad och när han sjunger så får man ståpäls.
  Om jag vinner så önskar jag biljetter till Helsingborg.
  Mvh Camilla

 141. JAAAA!
  Vill gärna se och höra Magnus i Tomelilla!
  Och tack för att du förgyller mina dagar med din blogg och nu även på tv!!! :-))

 142. Hej!
  Det vore fantastiskt kul att få se och höra Magnus i Ljungby, jag har aldrig sett hans konsert tidigare.

 143. Åhhh, jag skulle så gärna vilja ta med min älskade gamla farmor och lyssna på Magnus underbara röst i Vänersborgs kyrka den 11/12. Jag skulle bli galet glad men det är ingenting mot vad min älskade farmor skulle bli. Kram!

 144. va kul att du lottar ut julkonsert biljetter, jag och min Mathias skulle behöva få höra fin julstämning genom en konsert nu inför julen
  Magnus är en av mina favoritsångare/ musiker och skulle vilja se honom i Stockholm år ! j

 145. Tack för rolig och trevlig blogg. Önskar se konserten tillsammans med min man i Linköping den 28 december.
  Trevlig Halloween
  /Linda S

 146. Åh Göteborg hade passar såååå bra fyller nämligen år då, tack för underbar blogg. Magnus är en favorit: )

 147. Skriv din kommentar här! Önskar önskar och hoppas hoppas att jag vinner då ska jag bjuda min min goaste kompis Ulla som har det lite kämpigt med sliten kropp just nu. Det skulle ha en bra läkeffekt det vet jag för både kropp och själ. Göteborg är ju nära för oss som bor i Skövde

 148. Konserten i Karlskrona vore underbart att få komma till, då jag såg att det inte fanns någon i Kalmar.
  Håller nu tummar och tår!

 149. Hejsan!
  Tack först för en rolig blogg att följa. Jag blev så glad när jag såg den här tävlingen. Jag älskar jul och hela decembermånad, något jag fått från min mor. Jag skulle vilja överraska min mamma och pappa med en julkonsert, eftersom de alltid ställer upp för en och bägge älskar musik. Varför jag även blev så glad var när jag såg att denna konsert även kommer till Pajala där mina föräldrar bor. Jag bor själv i Luleå men skulle verkligen vilja bjuda dem på Maguns julkonsert. Jag håller tummarna!

 150. Hoppar över detta året för vi måste lägga 14000:-
  på bilen. Så det hade varit toppen för mig och min dotter om vi fick se konserten i Ljungby

 151. hej johanna det skulle va kul att gå på änglarnas tid. var förra året och tyckte det var bra

  stockholm 1 december

 152. Hej jag skulle verkligen vilja se Magnus :-) Han har en underbar sångröst . Om jag vinner vill jag gå på den i Klockrike kyrka den 28 december . I en del turnéplaner står det Linköping och i en del Motala vilket det senare är rätt :-) Jag bor själv i Linköping och denna konsert är det närmsta för mig :-)

 153. Jag älskar Magnus! Har gjort det sedan starten i Barbados. Jag får alltid gåshud när jag hör hans underbara röst, o har svårt att hålla tårarna tillbaka. Skulle verkligen vilja vinna biljetterna o då till Helsingborg. Mvh Eva

 154. Jag gillar såklart Magnus fb-sida :)
  Jag skulle så gärna vilja gå med min fina fästman!!
  Göteborg är staden för oss.
  Håller tummarna för en fin farsdagpresent till ”gubben”.

 155. Skulle så gärna gå och se denna konsert då Magnus är fantastisk. Vill så gärna bjuda med min man och visa uppskattning för att han ännu står vid min sida. Trots det tuffa vi gått igenom med djukdom och barnlöshet. Kärleken är stark. Skulle vilja gå 28/12 i Linköping Kram

 156. Det finns inget som är mer rogivande i juletid som om o få höra din röst sjunga. Då är det julstämning på högsta nivå :-)
  Skulle så gärna vilja höra o se dig i Tomelilla!

 157. Skulle så gärna se Magnus konsert i Göteborg, då det var länge sen jag såg honom uppträda nu. Så det vore superkul om jag vann. Ha det bra!

 158. Min mamma har alltid älskat Magnus, men aldrig lyckats se honom live. Det skulle vara så kul att bjuda med henne på julkonserten för att komma i rätt stämningen inför ”den stora dagen”. Min mamma är släktens nav, som styr upp och organiserar ALLT inför julafton. En riktig krutgumma! Nu är det hennes tur att luta sig tillbaka och bara njuta.

  Vi bor i Göteborg, så det är dit vi vill gå om vi skulle vinna biljetter.

  Jag har ”gillat” Magnus Carlssons FB (mitt namn: Fina Frun Blogg)

  Kram/
  finafrun.se

 159. Att komma i julstämning med Magnus, vad kan man ber begära, och dessutom ta med sin hjärtans kära.
  Om jag skulle ha turen att vinna, vill vi gärna se honom i Halmstad.

 160. Magnus är min absoluta favorit – har tyvärr inte haft möjlighet att se honom live. Men det gör jag gärna i Karlskrona i år!

 161. Jag vill gärna se Magnus i Bräcke med min man !
  Underbar julstämning får man av Magnus fantastiska röst !
  Hälsningar från Anna i Östersund

 162. jag skulle gärna vilja gå och se och lyssna på Magnus han ha en underbar röst

  skulle vilja gå i Bredaryd

  Christina Eriksson

 163. Karlskrona! Då skulle jag gå med min bästa vän som alltid finns där för mig. Vi var på julkonserten förra året och det var helt magiskt =)

 164. Hej !
  Jag vill gärna gå med min underbare man och se julkonsterten i Bräcke !
  Magnus Carlsson är min stora idol ;-)
  Mvh Anna Westh Östersund

 165. Håller fullständigt med, Magnus kan verkligen sjunga allt & Julkonserten är 1 måste ;) så niceigt vackert att inga ögon är torra & ståpälsen finns. Håller 1 tumme & tar med mej min ”Godis”<3 Kramiz Ps! Närmast oss denna ggr är Askersund ds.

 166. För några år sen gick min mor bort alldeles för tidigt men innan det så hann vi gå på en julkonsert med hennes favorit C.Sjögren. Det var magiskt! Önskar nu att få ta med min egna dotter och titta på min favorit i uppsala helst men stockholm funkar det med. Och kanske vi åxå får ett sånt magiskt ögonblick att bära med oss // ensam 4kidz mamma

 167. Skriv din kommentar här!
  Harriet.
  Jag var på förra årets konsert och vill gärna vinna en biljett till den som går i Skellefteå.

 168. Hej, min syster är ett stort fans till Magnus det har hon varit i många år och jag vill överaska henne med att åka till Helsingborg på Änglarnas Tid. Hon hade blivit jätte glad då.
  MVH Felicia

 169. Det får bli Ljungby.. Hela familjen har följ Magnus sedan första gången i Bingolotto! han är bäst, mina söner har buggat till hans härliga röst sedan dom var mycket små.Fast nu i kyrkan blir det ju till att sitta stilla,

 170. Hej, min syster är ett stort fans till Magnus hon har varit det i många år och jag skulle vilja överaska henne med att åka på änglarnas tid i Helsingborg. Hon hade blivit jätte glad då.

  MVH Felicia

 171. Jag skulle bli oerhört glad om jag vann biljetter till Karlskrona då vi i år inte har råd att köpa egna biljetter :-(

 172. Skriv din kommentar här! hej jag skulle vilja vinna biljetter så jag och min dotter kan gå och se våran magnus i linköping förra julen kom inte magnus till linköping min dotter ( 9 år) blev mycket besviken då så i år hoppas vi att vi kan gå och se våran idol.

 173. Skulle så gärna vilja se hans julkonsert och hoppas på turen att få göra det som lite plåster på såren efter min operation. Och skulle då ta med mig min sambo. Och vi vill se den i Stockholm vi bor där.

 174. Har aldrig varit på en Julkonsert med Magnus, fast jag har alla hans skivor. Julskivan spelas varje jul. Vore superkul att få gå i Kramfors då min svägerska ska vara med och sjunga i kören med Magnus. Håller tummarna!!

 175. För många år sen var jag på en julkonsert med min mor och lyssna på hennes favorit C.Sjögren och det var magiskt. Hon gick bort för några år sen och jag tänker på henne extra mycket så här när det kommer julkonserter.
  Jag skulle vilja ta med mig min ena dotter och gå och titta på min favorit och förhoppningsvis kan vi få ett speciellt magiskt ögonblick åxå och bära med oss <3
  Önskar mig biljetter till Uppsala i första hand eller stockholm i andra hand //4kidz mamman

 176. Jag var och såg honom i Östersund förra året. Det var så himla mysigt att få lyssna på honom. Nu skulle jag vilja se honom i umeå med min mamma. Håller mina bägge tummar.

 177. Hej. Jag vill inte vinna dessa biljetter själv utan vill ge bort dem till min älskade mamma och min moster då de älskar magnus julspelningar men ej har råd att gå i år :( De bor i Östersund så biljetterna skulle vara till Revsunds kyrka. Det står dock Bräcke i turneplan.

  Självklart gillar jag magnus sida. Han är grym

 178. Hej!
  Skulle så gärna vilja gå på konsert med min allra bästa vän.
  Manen ska på julfest då så jag vill då göra något med min vän istället

 179. Hej Johanna =)
  Jag skulle vilja vinna biljetter till Helsingborg den 29 dec ! Min man har aldrig sett Magnus o skulle vilja ge honom det i julklapp <3 Magnus är ju min stora Idol o har alltid varit ! Håller tummarna ! Ha en mysig helg !
  MVH från Anna Östergren

 180. Blev jätteglad när jag såg att Magnus kommer till Vimmerby! Min mamma är stormförtjust i Magnus musik och vad vore bättre än att överraska henne med en julkonsert. Ett perfekt tillfälle för oss två att påbörja julstämningen ihop. Hoppas, hoppas jag har turen att vinna detta :)
  Kram & trevlig helg!
  /Cissi.

 181. lever med kronisk värk och julen har alltid betytt mycket för mig. Vi ska inte glömma varför julen firas.
  Vore underbart höra Magnus i sthlm:) kram Katja A

 182. Håller tummarna då jag verkligen vill gå på hans julkonsert!!!! Har gått varje år och ser verkligen fram emot denna julkonsert varje år!! Hoppas på vinst. Jag vill gå i Trelleborg!

 183. Vill gärna överraska min dotter med en biljett till denna konsert!
  Vi gillar Magnus båda jättemycket!
  Halmstad 16 dec.
  Tack för en bra blogg o kul!

 184. Om jag skulle vinna skulle jag välja Göteborg där jag har min bästa vän så då skulle jag ta mig dit & gå på Änglarnas tid tillsammans med henne <3

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..