Ett sista inlägg.

josephine

Kära läsare!
det gör ont i hjärtat (svider i själen och allt det där) när jag meddelar att jag idag gör mitt sista inlägg här.

Det känns mer än mycket sorgligt att lämna er!

Det har varit en fröjd att få skriva här och att så många av er har läst (inte alla av er såklart, jag vet att vissa av er inte kan läsa och att ni då bara tittat på bilderna, men oroa er inte, ni har inte missat världsviktiga saker, jag lovar.)

Jag har funderat på vad jag skulle kunna ge er i ett sånt här sista adjö-inlägg. Som en liten present som tack för att jag fått skriva till er under året som gått.  Jag tänkte att ni skulle få ta del av något riktigt smaskigt, något som jag inte delat med mig av tidigare, en sida jag aldrig visat någon tidigare…något som blir exklusivt BARA för er.

Kom fram till att ge er ett litet utvik för att visa min uppskattning…

…men också för att visa mitt förfall.

Tack för den här tiden och på återseende kära ni!

/Josephine

Kommentera - 72 kommentarer
Föregående artikel There can only b…

There can only be one Batman...eller?

josephine

Kom precis hem från en underbar middag med den här tanten, och insåg att jag nog ALDRIG fått så många kommentarer på bloggen som idag. Inte visste jag att det fanns så många Haiku-poeter i Sverige. Inte visste jag att det fanns så många Haiku-poeter överhuvudtaget. Om jag ska vara helt ärlig så visste  jag inte ens vad en Haiku-dikt var igår. Det vet jag inte idag heller. Men jag tror att det har något att göra med att den är kort, typ inte rimmar och kommer från Japan.

Kan vara Kina också, inte alls säker.

Nu ska jag och Jonas (a.k.a Huvet) läsa igenom detta hav av poesi så fort vi får tid, så mailar vi dig som vunnit och skickar dig sån där ögonfrans-mat.

Nu ska jag lägga mig på min spikmatta och läsa om Zoltan som tror att han är Batman.

Känns som att han borde byta skräddare. Ser ut som att dräkten är lite stor för honom.

Men annars ser han rätt så proffsig ut, tycker jag.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Ett sista inlägg.
Föregående artikel Då var det månda…

Då var det måndag igen.

josephine

Ledsen att jag inte uppdaterat. Har varit på landet. Landet ligger utanför Norrköping och har ingen täckning what so ever. Trodde Västerås var ända stället utan den nyheten, men icke. Uppkoppling har inte nått norping heller.

Nu är det snart premiär och nerverna börjar krypa på. Rättare sagt, nerverna har knölat ihop sig i en liten klump i högra min axel och strålar nu riktigt härligt ut i armen och upp i huvudet. Dessa nerver alltså. Helt sjukt att dom vet när det är på väg att hända spännande saker.

Vad har annars hänt när jag varit borta…

Jag har insett att jag verkligen gillar Adam Sandler.

Har egentligen ingen aning om varför, för hans filmer har billiga poänger och han är en ganska dålig skådis. Men jag kan inte låta bli att bli jätteglad av hans filmer. Jag skrattar högt. Märklig känsla, men härligt på något sätt att erkänna sig för själv.

 

Jag missade Linas armhåla i Schlagern. Har tydligen blivit värsta grejen. Missat det, och känner mig lite ledsen nu så här i efterhand. Det är inte alls lika roligt nu, när man vet att hon är orakad under armen.

Sen avslutar jag med lite reklam för min kära vän Jonas som tagit in Lashfood till Sverige. (ja, vi har en kakelugn i badrummet, men skit i det nu. FOKUS!) Man matar alltså sina ögonfransar så att dom blir längre och tjockare utan några konstiga tillsatser. Kan tyvärr inte förklara bättre, så gå in HÄR och kolla istället.

Jonas (även kallad huvet, för att han har så stort huvud) vet inte om att jag gör det här nu, men den som skriver finaste dikten om att mata sina fransar i kommentatorfältet, kommer att få en sån där produkt skickad till sig. Kan jag…typ lova. Måste kolla med huvet först… men börja skriv så får vi se vad som händer vet ja.

Ps. skriv nu ingen lång dikt. Räcker typ med någon rad. Som Haiku typ. Ds

Kommentera - 59 kommentarer
Nästa artikeln There can only b…
Föregående artikel Bakom kulisserna

Bakom kulisserna

josephine

as we speak…

Jag väntar (vaken) på min scen.

Erik har somnat på mattan. Han ska in på scen väldigt snart.

Vilka röstar på att jag ska väcka honom?

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Då var det månda…
Föregående artikel Ute nu.

Ute nu.

josephine

Innehåller tydligen en intervju med en mycket smart och rolig tjej! Jag försökte snål-läsa på 7 eleven, när jag insåg att jag glömt min plånbok. Men tidningen var inplastad, så det var svårare än man trott…

Hade kunnat sluta riktigt illa om inte min revisor ringt mitt i och fått mig på andra tankar. Tankar som var en aningens viktigare än att försöka göra inbrott i en tidning med mig själv på omslaget.

 

 

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Bakom kulisserna
Föregående artikel ÄLSKADE BRÖDER!