Då var det måndag igen.

Ledsen att jag inte uppdaterat. Har varit på landet. Landet ligger utanför Norrköping och har ingen täckning what so ever. Trodde Västerås var ända stället utan den nyheten, men icke. Uppkoppling har inte nått norping heller.

Nu är det snart premiär och nerverna börjar krypa på. Rättare sagt, nerverna har knölat ihop sig i en liten klump i högra min axel och strålar nu riktigt härligt ut i armen och upp i huvudet. Dessa nerver alltså. Helt sjukt att dom vet när det är på väg att hända spännande saker.

Vad har annars hänt när jag varit borta…

Jag har insett att jag verkligen gillar Adam Sandler.

Har egentligen ingen aning om varför, för hans filmer har billiga poänger och han är en ganska dålig skådis. Men jag kan inte låta bli att bli jätteglad av hans filmer. Jag skrattar högt. Märklig känsla, men härligt på något sätt att erkänna sig för själv.

 

Jag missade Linas armhåla i Schlagern. Har tydligen blivit värsta grejen. Missat det, och känner mig lite ledsen nu så här i efterhand. Det är inte alls lika roligt nu, när man vet att hon är orakad under armen.

Sen avslutar jag med lite reklam för min kära vän Jonas som tagit in Lashfood till Sverige. (ja, vi har en kakelugn i badrummet, men skit i det nu. FOKUS!) Man matar alltså sina ögonfransar så att dom blir längre och tjockare utan några konstiga tillsatser. Kan tyvärr inte förklara bättre, så gå in HÄR och kolla istället.

Jonas (även kallad huvet, för att han har så stort huvud) vet inte om att jag gör det här nu, men den som skriver finaste dikten om att mata sina fransar i kommentatorfältet, kommer att få en sån där produkt skickad till sig. Kan jag…typ lova. Måste kolla med huvet först… men börja skriv så får vi se vad som händer vet ja.

Ps. skriv nu ingen lång dikt. Räcker typ med någon rad. Som Haiku typ. Ds

 1. Fransen är så kort
  Tårar fastnar allt för lätt
  Saknar persienn

  Sådär, en äkta haiku! 5-7-5

  TACK Josephine för stormande rolig blogg, HOPPAS du börjar snart igen!

 2. Med snuvig och ledsen ögonfrans
  nyser så tårarna rinner
  snart är jag bjuden på baluns med dans
  hoppas jag fransmaten vinner.

 3. Måste börja med att säga att du är sjukt vacker! :) Och inte minst sjukt rolig! Jag har en fråga som jag hoppas du kanske kan ta dig tid att svara på för det är en fråga jag inte kan ställa till någon jag känner.
  Jag har alltid brunnit för skådespeleri och teater fast jag bara varit med i skolteatrarna i mellanstadiet och jag känner att inom mig finns en enorm kapacitet för att spela och jag har ett stort känsloregister. Jag vill verkligen lära mig mera och medverka i film men jag fullkomligt avskyr estetiska programmet på gymnasiet och känner mig inte alls tilltalad till deras teateropjäser och pluggar vanligt samhällsprogramm. Har du något tips för mig hur jag ska kunna komma igång, för det är just det som är problemet! Jag vill spela och medverka i film men jag tycker inte om teatergrupperna för jag vill så mycket mycket mer och komma djupare in på känslorna och spela något som verkligen betyder något. Tacksam för svar :) (Svara gärna på mejlen)

 4. Mina fransar är tunna, korta och albino
  utan mascara ser jag ut som en tjej på tio
  Om jag dessa skulle få mata med lite lashfood
  skulle jag verkligen feel good
  jag skulle kunna flirta med långa, fina, fransar,
  kanske killar skulle uppvakta mig med bull-kransar
  så ge mig en chans, jag kanske träffar min Frans!

 5. Äh, skit i diktandet, det hade bara varit så jäkla kul o vinna nån jädra gång i nån tävling alls. typ.

 6. Jag skulle omsorgsfullt mata varje hungrig liten frans,
  i hopp om tjocka och långa fransar lär det gå som en dans.

 7. En frans så tunn och skör, avlider vid minsta berör (-ing). Att leva utan föda, är som betan utan rödan.
  Lashfood ger fransen allt, det vill säga tjocka, fylliga små ”band”. Det finns bara en sak att göra, lär dig att med produkten köra!

 8. Nu är en mörk tid då allt fler svälter
  I solens hetta den feta mascaran smälter
  I behov att fransmännen går upp ett kilo eller två
  Ber jag dig om att lite Lashfood få!

 9. Fransar är grejen
  för den här tjejen.
  Fina fransar kan kanske locka till en flört
  känner mig dock som en mört.
  En mört har inga fransar alls
  bara gälar på sin hals.
  Jag vill inte ha gälar
  utan jag istället en härlig blick
  som ett dejtingtrick!

 10. Precis lärt mig odla smörgåskrasse till min frulle och odlar gärna ett par fransar att locka en drulle.

 11. Fast att skriva en Haiku var ju dock endast ett förslag. Så jag tycker att det var lite kul att läsa igenom alla olika slags dikter.

 12. fan, det är ju typ inte en enda här nedanför som har lyckats få till en haiku, ni är ju inte ens nära. hur är det möjligt!?!?!

 13. Skriv en dikt och vinn långa fransar
  Jag vill vara med och chansar
  att jag kan få ihop nått vettigt
  hemskt vad det blev svettigt
  hur svårt kan det egentligen va
  att få ihop nått som låter bra?

 14. Långa, fina, underbara… (Precis som dina ska de vara!)
  Hoppas på vinst, vad det lider.
  Då ska jag bli en ögonfransfeeder.

 15. Tänkte ta chansen, att mata lilla fransen.
  Då kanske det blir lite åka av för denna mamsen!

  Tack för en hyvens blogg!

 16. Frans …
  Varför lämnade du mig, alldeles blek och grå, men ändå så kan jag nu förstå.

  Du bad om mat i dagar, gles och klen, den tommaste av alla magar.

  Om jag ändå fick en till chans, att rätta mina fel, skulle jag mata dig tills du var min igen Frans.

 17. Äntligen har Neulash fått konkurrens.
  Blir det billigare att förlänga frans?
  Kanske för mig…

 18. Sitter här och åker tåg, näring till min frans är låg. Brukar ofta mascaran rata, borde kanske fransen mata!

 19. Mina fransar är varken tjocka eller långa, ärligt talat är dom inte ens särskilt många. Men tydligen går även detta att fixa, så att jag med lösögonfransar slipper trixa. Ja bara tänk vilken lycka att med vackra fransar få ögonen smycka. Att vinna en sådan kur, kan man verkligen ha en sån tur?

 20. Skriv din kommentar här!det ser faktiskt ganska roligt ut med en kakelugn precis brevid toastolen :-) haha vill du berätta någon knasig historia om varför det blivit så?
  (jag är varken poet eller kortfransad, men framför allt har jag så dålig fantasi… så jag struntar i dikten) roligt med en liten tävling i alla fall! :-D

 21. Jag önskar jag kunde öka på min frans – just nu ser den bara ut som trams. Jag ger mig fasen på att det där inte är krimskrams!

 22. Min lilla Frans har aldrig ätit mat.
  Såhär efter 21 år måste han vara väldigt hungrig…
  MATA FRANS!

 23. Feta fransar får man inte när man dansar.
  Långa och många vill man ha, tjocka så man kan rocka.
  Huvet importerar fransmatare till oss gnatare som framstår som tjatare. Denna dikt e min bikt för jag vill ha fransar med vikt.

 24. Fransarna, vita och många
  Kan plötsligt få jorden att bågna
  Fjärils vingeslag gör Tsunami en dag
  Mina ögonkast blir vackra och långa

 25. Åh jag vill vinna så att jag kan få långa och tjocka fransar
  Då kommer jag vara såå snygg när jag är ute och dansar!!

 26. Just nu ser jag knappt mina fransar,
  vill att de ska bli tjocka som kransar.
  Vilken lycka det skulle vara att vinna,
  då jag kan se ut som en riktig kvinna!

 27. Vad gör väl lite pina när dom blir långa och fina? Ge dom näring ge dom mat så kommer du snart se ut som en divalat!

  Haha det där var svårt!

 28. Mata liten frans och få kanske en man eller två i trans…
  Hoppsan vad de växer och gror. Jag på detta verligen tror..
  Mata på med Lashfood och bli på lite bättre mood…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..