Tävling

Nu låter märket Abecita mig köra en tävling här på bloggen därför att de tyckte så mycket om mitt inlägg för ett par dagar sedan. De vill att TVÅ av mina läsare ska få chansen att vinna varsin Sport BH (samma som jag har.)

För att vinna ska ni i kommentarsfältet motivera varför ni behöver just deras sport BH, vilken er favorit sport är och vilken storlek ni har.

Jag bestämmer två vinnare med hjälp av dem på onsdag! Lycka till!

 

 

 1. Hej!
  Nyopererad med träningsförbud som lyfts på måndag, vilket bättre sätt att få nystart efter ett tungt mars än en sport-bh som verkligen fungerar. Har hittills aldrig prövat Abecita men i princip alla andra konkurrenter, och de håller inte måttet! Vore toppen att vinna en i L!
  Hälsar
  Linda

 2. Hej!
  Efter ett totalstopp på träningen på ett 1/2 år kanske en ny snygg bra sportbh är den enda lösningen för mig att sätta fart och komma i gång igen…:)
  Den ultimata träningen för mig är BODYCOMBAT, shit vilket adrenalinrus och lycka man får av det. Har du inte testat gör det!!
  Min stl 80D.
  kram Risgryn

 3. Hej! Jag har efter ca 10 års sockerberoende och soffrodel tagit mig i kragen. Gick med LCHF ner 10 kg och nu har jag äntligen vågat ta mig till ett gym. Började med styrketräning vilket jag kommit in i bra och tycker är riktigt kul! På senare tid har jag dock börjat utmana mig själv med lite joggning på löpbandet. Sakta sakta går det framåt och jag försöker utmana mig själv med någon minut varje gång. Eftersom det hoppar och rör sig en del hade det varit superbra om jag vann en sportbh:) min storlek är medium. Hälsningar Sara ( en som trivs med sin nya livsstil )

 4. Hej!
  Min favoritsport är slalom, och nu när även barnen tycker det är kul är våra skidsemestrar höjdpunkten på året! På Påsklovet (om några dagar) blir det extra kul att åka, jag har efter 2 års slit med mitt ”träningssjälvförtroende” äntligen kommit dit jag vill, jag sticker ut på en löparrunda för att jag tycker det är skönt, och inte för att jag måste, underbart! Igår sprang jag för första gången runt hela sjön här hemma, bara för att jag kände för det :-). Så nu har jag kondis för att kunna hänga med barnen i backen. Det vill jag fira med en ny sportbh! Storlek Medium passar mig bra.

 5. Hej!
  Jag behöver abecitas sportbh så brösten sitter på plats när jag nu ska börja springa.:-) Favoritsporten är dans pass i alla former, zumba,afro,sh´bam och Body Jam!! Jag har storlek medium. Mvh Ulrika

 6. Hej Josephine!
  Min lilla tjej går och blir tonåring om en månad! Hjälp, vart tog tiden vägen?? Även om jag är en ung mamma så känner jag att livet mellan oss inte alltid är så friktionsfritt längre och det är stundtals lite ledsamt. Hon älskar att spela fotboll och håller därför på med en del löpning. Jag som aldrig riktigt kommit igång med någon träning har nu börjat springa tillsammans med min dotter. Då vi promenerar till och från spåret får vi en underbar pratstund som är guld värd, för oss båda! Därför hade jag blivit så glad av en bra sport bh under tröjan min! Kramar i massor från mig!

 7. Att träna har aldrig varit riktigt roligt, det finns inget som är så jobbigt och tröttsamt som att anstränga sig.
  Trodde jag! Träningen har förändrat mitt liv, nu vågar jag t.ex köpa kläder som jag aldrig vågade köpa förr. Nu vågar jag visa mig som jag är och nu vågar jag framförallt jogga inför andra! Träningen har sannerligen gett en bättre självförtroende! Jag har däremot ingen riktigt sportBH och den BH jag använder är varken bekväm eller sitter bra när jag går pw eller joggar. Annars älskar jag att titta på hockey, speciellt LHC! Jag har stl L. :)

 8. Jag tänkte komma igång med min träning nu när det
  blivit lite ljusare och varmare. Min dotter är 1 år så har mest strosat runt i Abicitas amnigsbehåar och nu när jag vill börja sporta igen har jag upptäckt att alla mina sporttippar blivit för små :( Vill att min dotter ska få en
  Pigg och glad mamma och skulle behöva lite inspiration och få känna mig snygg och bekväm när jag tränar …Bästa sporttoppen håller brösten på plats utan att skava. Jag har nu gått från strl M till L… Tack för en bra och inspirerande blogg ! Kram

 9. Hej, mina bröst är i akut behov av en sportbh för just nu får dom slänga runt i en vanlig bh när jag är ute och löptränar. Det är skumpigt vill jag lova! Jag har länge sagtatt jag ska köpa en ny men tiden att ta sig till stan räcker inte till. Tack för en härlig blogg, hälsar Sophie och tuttarna :)

 10. Jag har ALDRIG haft en för det finns nog ingen som passar min byst tyvärr , men OM det skulle finnas så är det ett under …tränar 4ggr i veck men då i en vanlig bh :) ha en fin kväll kram

 11. först och främst berörs jag av dina fina ord om din kära mamma. har förstått att hon gick bort aldeles för tidigt i ditt liv. mamma är alltid mamma!
  abecita sitter väldigt bra på min lite mulliga hängbyst, efter tre barn, och skulle vara skön då jag tar mina powervalks varje morgon klockan sex.
  kram

 12. Hej och vilken bra tävling! Jag har börjat ta mina första stapplande träningsdteg och tuttar som flaxar upp i ansiktet är ju ingen hit! Jag tror alla storbystade känner igen problemet. Abecita har en praktisk och snygg lösning som jag gärna tar emot! Då har jag också en ursäkt mindre att ta till när soffan frestar mer än spåret!
  Jag är en frodig ung kvinna med storlek L :)

 13. Efter att ha varit mammaledig, tryckt i mig bullar å kakor så skall jag nu äntligen börja träna ;-) när jag gick igenom träningskläderna mina så insåg jag att de inte är de nyaste el fräschaste så en ny sportbh hade suttit fint. Jag älskar att dansa, afrikansk dans, men nu ska jag testa zumba. Om jag skulle bli den lycklige vinnaren så önskar jag storlek m. Tack,å även tack för en fin, givande och trovärdig blogg. Kram Sara

 14. Hej J! Idag har vi en konstig dag, med hagel, solsken och blåst.
  En ABECITA önskar jag mig till min löpträning. Jag älskar att springa ifatt vinden.
  Storlek M.
  Ha en fin måndag!

 15. jag gillar att gå/ jogga och när jag jobbar passar jag på att träna på gymet så fort tillfälle ges! En sport Bh är inte precis prio 1 så om jag vann en av dessa fina så vore jag jätteglad! Jag har storlek M. Håller tummarna för att det ska bli just jag/ kram

 16. Fyller 40 i sommar och nu jäklar är det dags att ta tag i sig själv. Tennisracket är införskaffat men jag har inget att träna i så en sportbh är kan bli en bra start. Önskar en bh i storlek M om jag har turen att vinna.

 17. Hej Josephine & Abecita. Jag har precis upptäckt Zumba och försöker dansa ”röva” av mig ett par gånger i veckan. Den sportBH jag använder är dessvärre från min förra träningsperiod, den jag hade innan jag fick min yngste (han är 11 idag) :) Ni förstår ju….. Om jag nu har turen att vinna så skulle jag vilja ha en i strl M (har 75/80 runt om, samt C-kupa i de flesta BHar).
  Ha nu en underbar dag.

  Hälsningar
  Sofia, från ett soligt men kallt Göteborg.

 18. Hej Josefine!
  Jag är gravid i 14:e veckan, ingen bh passar riktigt och desto värre; ingen sportbh passar längre, har letat runt men inte hittat ngn och har nästan gett upp. Men träning är en stor del av mitt liv, speciellt löpning och yoga och jag tänker inte lägga det på hyllan bara för att jag inte kan hitta en bra bh.
  Jag skulle därför bli superglad om jag vann Abecitas sportbh, skulle ge mig ut och prova den direkt!
  Har small i stl.

  Bästa Hälsningar,

  Karolina

 19. Jag behöver en sportbh från Abecita eftersom jag vet att det är bra kvalité och den ser även snygg ut! (fördel med att vara född Boråsare, man känner till Abecita..) Till råga på allt så har jag precis tagit tag i träningen nu, började förra veckan. Min favoritsport att utöva är just nu Pilates.
  Om jag vinner önskar jag mig en storlek Small

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..