Underbara, härliga och snälla tjejer…

Apropå tidigare inlägg: Idag åt jag lunch med min gamla goda vän Amanda. I en och en halv timma satt vi och det kändes ungefär som 5 minuter. Då vet man att man har trevligt och kul. Samtalet bestod enbart av att postivt peppa varandra, tala kommande bebis (Amandas nr 2) härliga minnen, nya utmaningar och hur viktigt det är att vara snälla och hjälpa varandra. Speciellt vi tjejer.

Igår åt jag lunch med min andra favorit power kvinna- Andrea. Och det var ungefär samma samtal- kul och uppmuntrande.

Även om de är mina kompisar sedan barnsben så hittar vi alltid nya saker hos varandra. Trevliga saker. Positiva saker. Och när man känner att någon alltid vill en väl kan man ju ockå ta kritik och även ge den där det behövs.

Sådana vänner hoppas jag också att ni har.

The good old days :)…ungefär 17 år sedan och ingen av dem har åldrats en dag, de blir bara snyggare och snyggare för varje år som går.

 

  1. Japp!
    Håller med nedstående. Cirkeln är på någotvis sluten. Läser också Andreas och Amandas bloggar. Ni verkar vara finfina, toppen tjejer! Inte alls förvånad över er vänskap.
    Må så gott.

  2. Ja, de verkar verkligen vara bra tjejer! Av en slump råkar jag redan ha fastnat för deras bloggar. Nej, det är ingen slump, utan förmodligen för att du och de verkar vara så otroligt sympatiska, vettiga och härliga. Ja kanske tänka som man själv gör och sätta ord på det.

  3. Vilken härlig bild och vilka härliga tjejer! Och bra att du skriver med dubbla perspektiv på ämne tjejer- snälla och dumma :) Kram och tack för en bra blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..