Recension av Rock of Ages

Jag lovade ju en kortare recenssion av filmen jag såg igår- Rock of Ages, så här kommer den:

Tom Cruise spelare en mindre roll än förväntat och den som överträffar alla andra i filmen med sin insats är klart Malin Åkerman. Hon lyckas leverera sina repliker med alldeles lagom humor blandat med skön spelad naivitet. Russel Brand och Alec Baldwin gör också fina insatser, men filmen i sin helhet var något av en besvikelse. Den hamnar någonstans mellan halvseg musikal och inte särskilt välskriven komedi.

Musiken är fantastisk hela vägen igenom om apan som spelar Hey Man vinner delad första plats för bästa djurroll tillsammans med rollen i The Hangover (om det nu är samma apa vet jag inte.)

Justin Theroux (Jennifer Anistons pojkvän) som tillsammans med två andra skrivit manuset brukar vara en sällsynt talang när det kommer till inteligent dialog, men även han gjorde mig besviken.

Hela filmen känns för långdragen och man väntar hela tiden på att någonting ska hända men det gör liksom aldrig riktigt det. Storyn spretar för mycket och även om det var menat som en ensemble- insats, så hinner man aldrig bry sig riktigt om någon av karaktärerna.

Jag hade personligen hellre sett Malin i huvudrollen och följt henne och Stacee Jaxx (Tom Cruise) historia helt och hållet. Om ni ska se filmen så gör det för musiken och Malins skull.

Lite mer bilder från igår:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..