Tack till Er!

Tack för alla tips om böcker ni vill se gjorda till film. Ni kan nu se mina svar i kommentarfältet på det inlägget. Fortsätt gärna att komma med förslag. Jag ska ta och läsa lite böcker i veckan.

För övrigt ville jag dela med mig av mina åsikter när det kommer till Snow White som vi såg igår. Precis som Persbrant med sina intensiva ögon som trollbinder mig så gör även Kristen Stewart det. Visst är jag ett fan av Twilight- böckerna och filmerna också, men hon har mer än bara ”något”. Dessutom är Chris Hemsworth som spelar the Huntsman fin fin att vila ögonen på.

Filmen var så där. Ganska klyshig, men kändes betydligt mer värt pengarna än den Snövitfilmen som hette Mirror Mirror och med Julia Roberts och Lily Collins i huvudrollerna (tror den kommit ut i Sverige redan.) Nja, den får väl ca 3 stycken ”A A A” för Amelia, om jag ska betygsätta den (Snow White alltså.) Ganska ”mörk” vilket jag gillade, snyggt filmad och många bra biroller.

Om ni gillar fantasi så kan jag rekommendera den enbart pga de scener som utspelade sig i ”fairy land.” Så vackert och härligt med färger och ursöta mini avatar- liknande små figurer.

Två filmer som jag längtar efter är Oliver Stones nya film Savages (premiär 12e oktober) och Batman, The Dark Knight Rises som har premiär i slutet av juli.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..