Ni får trott om ni vill…

Idag gick tidningen S och Staffan Erfors ut med att Tom Cruise ska skilja sig. Jag vet inte om jag tror på det och kanske låter detta som poänglöst och ytligt skvaller. Varför tar jag upp det? Jo för det säljer ju! Vi läser, vi tror och spekulerar och skvallerpressen kammar in pengar. Fascinerande eller hur? Men det får bli ett längre inlägg någon annan gång.

Jag träffade Katie Holmes i London en gång över lunch när vi skulle diskutera en pjäs. Otroligt härlig ung tjej. Sedan träffade hon Tom och försvann både från sitt umgänge (mina goda vänner och medproducenter) samt från världen och kom bara ut när Tom sa att det var ok.

Personligen tycker jag det vore bra för henne om hon återigen blev den härliga tjejen som jag träffade och som mina kompisar umgicks med ”back in the day,” men å andra sidan är det ju både tråkigt för lilla Suri och alltid jobbigt när människor som delar så mycket tid/historia och familj ihop ska skilja sig.

Oavsett kunde jag inte förbigå denna ”världsnyhet” för om det är så att någon i Sverige är först att ”break the news,” om något av den Hollywoodmagnituden, så vore det väl historiskt. Hur ytlig nyhet det än är.

Och vilken slump att jag just lagt ut ett foto på Katie och Suri för ett par dagar sedan…

Happier days? Vad tror ni? Sanning eller skvaller?

 

  1. Tänk att det var sant?
    Nästan så man blir mer förvånad att det som stod i tidningen stämmer, än att de skiljer sig…!

  2. Konstigt att du nämner det för jag tyckte hon var en sån vacker tjej med sån härlig utstrålning innan hon gifte sig med Tom, men efter det tyckte jag hennes karisma liksom försvann..

  3. Tidningarna brukar ju ha stora rubriker så fort det händer något med superkändisar men jag har inte sett det någonstans att de ska skilja sig :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..