Anne Hathaway rises

Jag älskar när ens kompisar lyckas och när man kan vara genuint glada för deras skull. Jag hoppas att vi tjejer (och även killar) fortsätter att unna varandra framgång och att vi inte är avundsjuka.

Så, on that note, min gamla kompis Anne Hathaway kommer snart att ses i The Dark Knight Rises. Jag tror att hon kommer vara grym som Catwoman. Och Christopher Nolan som är en av mina absoluta favoritregissörer kommer definitivt inte att göra mig besviken denna gång heller. Filmen har premiär i Sverige i slutet av juli. Synd att inte Annie kommer hit för den men kanske tar jag mig till London på onsdag då den har galapremiär där. Vi får se!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..