Framme

Sol, sol äntligen SOL! Efter en ca 12 timmars resa (buss till Skavsta, flyg till Rom, buss till Pescara) kom vi fram till 37 graders värme och jag var så trött efter flyg och buss att jag inte kom ihåg telefonen för att fota stranden. Och tur var det för någon stal Andersons plånbok med massa euros, alla våra kreditkort samt hans körkort.

Inte så jättebra start på vår resa kanske.

Men sedan vann denna man över mitt hjärta med att visa vad nöje är för honom.

Krävs inte så mycket för att roa en liten…synd att man inte är lika oförstörd som ett barn utan kräver så mycket mer för att underhålla sig…

Imorgon kommer bilder från strand och annat kul. Jag lovar :)

 

 

  1. OMG! Det var en hemsk start på er semester. Förstår att ni bägge inte var så alert (tyvärr ska man hela tiden vara 100% alert i Italien) efter den långa resa. Hoppas allt ordnar sig så småningom!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..