Lyxproblem

Jag blir så arg och jag vet att det inte hjälper alls. Solen vägrar att komma fram, jag ser ut som en italiensk mozarella (och äter hela dagarna för att jag inte har något annat för mig). Hade planer på att komma tillbaka brun, vältränad och avslappnad, utvilad och redo att bita tag i höstens alla utmaningar. Istället kommer jag komma hem lika vit som jag var innan, massa stressfinnar (blir stressad av regnet även om det låter löjligt) och flera pastakilon fetare. Nej, detta är en riktig skitsemester.

Och jag är så arg att jag inte kan tänka på entertainment eller något härligt att dela med mig till er just idag. Sorry!

Hoppas det blir en bättre dag i morgon och att ni alla har det bättre än jag har det idag.

 1. Men du?!
  Njut att du inte jobbar, att du & Anderson har tid för varandra, att du kan läsa bok utan stress.
  Unna dig god mat & massa vin, träna & äta rätt hinner du hela hösten!

  Håller tummarna för att du kan njuta med gott samvete & att solen kikar fram!
  :-)

  Kram C

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..