Rio

Och så vände vädret! Det var säkert alla ni omtänksamma läsare som tyckte synd om oss och skickade god energi. En härlig dag på stranden och kvällens underhållning- Rio. Jag har sett den två gånger redan men kunde inte låta bli att titta på den igen när jag har min lilla ögonsten Ande bredvid mig…Gud vad jag längtar tillbaka till Rio när jag ser filmen. Ett av mina absoluta favoritresemål för övrigt.

 1. Hej!

  Jag har följt din blogg ett tag. Och undrade om det skulle vara möjligt att kanske kunna mejla dig och fråga lite frågor angående tv och film branschen då jag är väldigt intresserad att jobba inom det.

  Tack!

 2. Bor ni inte på hotell, Josephine?.
  Vem är den söta pojken, Ande? Hoppas verkligen att vädret är soligare nu hos er!.
  Kram

  1. Nej nej, vi bor hos vänner :) Och Ande är deras son…och vädret har vänt som tur är…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..