Två filmer jag längtar efter…

Det är ruskigt jobbigt att vänta på del 2 eller 3 av filmer tycker jag. Speciellt om de hänger ihop. Jag är så fruktansvärt otålig av mig så helst av allt väntar jag till jag kan se en hel säsong av en TV- serie innan jag börjar. Men med film är det ju värre.

Här är två som jag verkligen längtat efter:

Ni då? Vilka filmer längtar ni till att de kommer ut?

 1. Lena Olin.

  The Devil You Know spelades in 2005 men har fortfarande inte haft premiär. Det är en independent-film så orsaken kanske är så enkel som att de inte har hittat någon distributör men med både Lena och Rosamund Pike tycker man att den borde ges en chans.

  Quad (kallades först Right Angle sedan Cripple innan den fick sitt nuvarande namn) spelades in hösten 2010 Även denna film är independent-producerad. Lena berättar om filminspelningen av Quad i nummer 2 av YOURlife (två nummer innan din underbara Lasse-intervju). Förutom Lena medverkar sådana namn som Aaron Paul, Jeff Daniels och Tom Beringer så även här är det svårt att förstå varför den verkar ha hamnat i samma skymningsland som Quad.

  Night Train to Lisbon regisserad av Bille August med bland andra Jeremy Irons, Charlotte Rampling, Mélanie Laurent och Christopher Lee. Spelades in under våren och kommer, förhoppningsvis, ha premiär 2013.

  Hypnotisören slutligen vet du nog mer om än vad jag gör men den svenska premiären ska ju vara den 28 september och eftersom den redan innan inspelningen var såld till en rad olika länder ska den väl inte fastna på vägen.

 2. The Devil You Know
  Quad
  Hypnotisören
  Night Train To Lisbon

  Kan du lista ut den gemensamma nämnaren?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..