Back to life, back to reality

30 juli 2012 3 kommentarer
Anderson / Böcker / Capoeira / Jobb / Resor / Semester

Då var denna semester slut. 10 soliga (och regniga) dagar i Pescara. God mat, trevligt sällskap, en hel del Capoeira, kvalitetstid med Anderson. Jo, tacksam ska man vara.

Men det räckte faktiskt. Det kryper i kroppen och massa spännande uppdrag ligger redo för att ta mig an och jag längtar faktiskt till vår lägenhet och Stockholm. Troligen håller det väl bara i sig några veckor och så längtar man efter semester igen men för min del hellre flera korta än en lång semester.

Ni då? Ska ni inte börja jobba snart?

Nu hoppar vi på planet och jag lämnar er med ett tänkbart citat från en av mina favoritförfattare:

3 kommentarer

Första av två veckors semester.
Varit i Skåne 3 dagar hos familjen & i morgon åker vi till Budapest i fem nätter. Är alldeles lagom att vara ledig lite i taget, en veckas ledighet i mitten på september e planerad, så klarar man sig fram till jul :-)

Kram C

Skriv en kommentar