Min dag

Idag hade jag tänkt och börja dagen med en hurtig springtur, men än så länge har jag fastnat framför oceaner av obesvarade email i min jobbinbox. Det kommer ta ett tag att beta av och dessutom är det lite regnigt trots att det stod sol på väderleksrapporten så det kanske inte blir något av det. Som ni såg börjar vi Capoeiran snart och det tycker jag ni ska prova. Sjukt bra träning för hela kroppen!

Ikväll har vi bokat biljetter till Batman för varje kväll denna vecka har vi försökt att gå men det har varit slutsålt. Vilket tryck! Har aldrig varit med om det i Stockholm förrut så den måste vara bra. Den har totalt spelat in 300 miljoner dollar i USA så det säger väl sig självt att det är en älskad film och ett otroligt populärt varumärke.

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Sedan längtar jag otroligt mycket efter denna film (om ni tittar nog kan ni även se Ola Rapace i den):

[youtubeplay id=”ZV2qEp0Zf6Q” size=”medium”]

  1. Ett proffs sitter vid sf:s hemsida och spanar efter när biljetterna går att köpa på internet, vilket kan vara nästan två veckor i förväg ;) Ska se den en gång till i Sthlm! Alla skådespelare, särskilt Tom Hardy (en favorit), var helt fantastiska. Tom är inte längre Tom. Han är bara Bane, helt enkelt. För all tid framåt.
    Och Skyfall kommer bli så sjuukt bra!:D

  2. Herregud vilken fantastiskt film, och vilka superba skådisar, Anee Hathaway var hur bra som helst och Christian Bale med! Otroligt bra birollsinnehavare med. Joseph Gordon-Lewitt är jättesöt och mycket bra. Bland det bästa jag sett på senare år i den genren måste jag säga, Christopher Nolan måste vara ett geni!

  3. Har också försökt få biljetter men hopplöst! Och väldigt kul! Ska nu se den på Riggan på lördag och jag längtar! Längtar också till Skyfall! Såg Madagascar igår, snyggt gjord och klart sevärd i 3D!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..