Min stora kärlek…

En gång i tiden (långt innan jag träffade min underbara man) hade jag en nästan overklig kärlek till Colin Farrell. Barnsligt, eller hur? Men så var det i alla fall. Jag hade haft förmånen att träffa massa fantastiska skådespelare och regissörer under mina år i New York och L.A, men aldrig fått träffa honom. Jag var till och med och hälsade på Oliver Stones inspelning av Alexander där Colin hade huvudrollen, men han skymtade inte till just den dagen vi var där utan jag och min kompis fick hålla till godo med härliga Jared Leto och Jonathan Rhys Meyers istället. Inte helt fel det heller. Att dessutom få se Oliver ”in action” är ju en otrolig upplevelse i sig.

Ett par år senare då min svenska producent kompis Maria Norman jobbade med Michael Mann, bjöd hon ner mig till Miami för att vi jobbade på ett manus ihop. De höll på att filma Miami Vice där med Jamie Foxx och Colin.

Det var den 4e juli och jag kommer aldrig glömma när Maria hämtade mig på hotellet och sa att vi skulle fira nationaldagen med några från filmen. Jag hoppades givetvis att Colin skulle vara där men i risk att låta som ett desperat fan frågade jag henne ingenting.

När vi åkte upp i hissen till en av sviterna på Mandarin Oriental i downtown Miami hade jag ingen aning om vad som väntade innanför den stora mörka trädörren framför oss på en hög våning som jag inte ens minns numret på.

Jag har nog aldrig varit mållös i mitt liv (förrutom 10 år tidigare då jag sprang in i min andra Hollywood- crush Brad Pitt i Madrid) men när Colin öppnade dörren iförd linnebyxor och bar överkropp fick jag inte fram ett ord. Maria knuffade fram mig och jag fick en kram och puss på kinden av en halvnaken Colin. Sedan frågade han med sin sexiga irländska accent: Do you want a beer, love? (Jag minns det fortfarande.)

Jag fick bara fram ett mesigt ”nej tack, men gärna vatten” och klev sedan generat in i sviten.

Den 4e juli 2005 tillbringades på ett storslaget men samtidigt väldigt avslappnat sätt med 5 eller 6 (kommer ej ihåg) otroligt härliga människor från filmen bl.a Jennifer Anistons kille Justin Theroux som jag talade mycket med då han är en väldigt inspirerande manusförfattare.

Några mer detaljer tänker jag inte berätta utan det får ni vänta på till en annan gång…

Poängen med denna anekdot var att jag igår såg Total Recall med Anderson och jag hade inte sett orginalet så för mig var det en helt ny story. Och Colin, som gör ett utomordentligt jobb att spela huvudrollen, var givetvis lika snygg som vanligt, men av någon anledning klappade inte mitt hjärta alls som det gjorde förr. Jag antar att jag har hittat min riktiga kärlek och då spelar det ingen roll om man heter Colin Farrell eller inte, för mitt hjärta tillhör nu en annan man.

LOADING..