Helgpaus

Jag är ledsen att jag inte kommt med några härliga entertainment news eller andra givande inlägg i helgen men jag bestämde mig för att ta en liten break. Trots att många knappt kommit igång på jobbet blev jag liksom begravd i veckan. Och det enda sätter jag vet att ta hand om för mycket att göra, är att göra mer. Jag spenderade därför hela helgen att skriva, jobba, läsa, ringa samt maila. Inte så kul men ganska skönt att få undan massa jobb.

Nu sitter jag och väntar på matcomfort som är en ny grej vi ska testa. De levererar 4 dagars middag hem på söndagen så man slipper handla under hela veckan. Passar oss utmärkt då både jag och Anderson är ganska oekonomiska när det gäller vår mathandling.

I morgon blir det gala och film och tillbaka till kontoret. Jag lovar att vara riktigt aktiv på bloggen också. På tisdag berättar jag en kul grej för er så glöm ej att titta in här då!

Ha ne fin söndagskväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..