Bästa och sämsta

13 augusti 2012 4 kommentarer
Anderson / Capoeira / Fest / SVT / TV / Tv program

Såg ni avslutningsceremonin igår? Jag missade tyvärr invigningen/öppningen och vill så gärna se Daniel Craig med The Queen, någon som kan tipsa var jag kan se detta? Det finns ju inte på YouTube.

Igår tyckte jag att det bästa var Russel Brand och George Michael (med Queen) och det sämsta var Brasiliens 8- minuters försök att ”plug” 2016.

Brasilien, där jag har spenderat mycket tid (speciellt Rio) är en av världens mest färgstarka, festliga och vackra länder. Samba, Capoeira och deras musik är oslagbara. Igår misslyckades de rejält. De Capoeiristas som uppträdde blekande i jämförselse med min man (på riktigt!) och samban, ja den fick vi ju knappt se. Varför spelade de inte årets mega hit Ai se te pego? Som alla i hela världen känner till?

Nej, Rio 2016 måste vara mycket bättre än vad de visade igår! Blekt! Vad tyckte ni?