Lunch med ”The Håf”

Jag brukar kalla honom för ”The Håf” (alltså inte The Hoff som David Hasselhoff.) Egentligen så heter han Mikael Håfström och ni kanske känner till honom som regissören till Ondskan och nu på senare tid en rad Hollywoodfilmer som 1408, Derailed och The Rite. Mikael är en av mina goda vänner från London- tiden och tyvärr ser jag honom inte lika ofta nu när han har bott i L.A under ett par år och jobbat.

Nästa år har hans nya film The Tomb med Arnold Schwarznegger och Sylvester Stallone premiär och det ska bli otroligt kul att se den.

Vi åt lunch på Nybrogatan 38 och snackade ikapp oss samt talade lite jobbprojekt. Sedan kom Anderson och när jag hamnar i samma rum som Micke och Anderson får jag knappt en syl i vädret (de står varandra nära och brukade träna varje dag i London). Micke var så glad att se honom så han lyckade dra ner ett glas som krossades på bordet. Ja, ja boys will be boys…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..