Det gick väl bra?!

Då var första programmet avklarat på Radio1 tillsammans med Cissi. Efter ett par felsägningar och felformuleringar, tunghäfta vid vissa tidpunkter och mundiaré vid andra känner jag mig ändå ganska nöjd. Att vara side kick är ändå helt annorlunda än att bara gästa. Man vill ju gärna göra ett bildat och gott intryck när man ska vara återkommande under hela hösten.

Vi hade Dragomir ”Gago” Mrsic från Snabba Cash 2 (som har PREMIÄR idag!) och Fredrik Wikström (producent) som gäster och båda delade med sig av väldigt personliga berättelser om sina karriärer och privatliv. Vill ni veta mer så kan ni lyssna på programmet HÄR.

Sedan försökte vi hinna med ett par nöjesnyheter som Eva Hamiltons felsägning av Robocop som redan blivit en youtube sensation, (precis som Joel Kinnaman förutspådde) till att diskutera könskvotering på teatern.

Nästa vecka befinner jag mig i Rom men jag är tillbaka med Cissi, som numera bloggar HÄR, den 31a augusti då vi har Sara Sommerfeld på besök!

Med Gago (Mrado) i studion efter intervjun…

  1. Det var jättekul att lyssna på er. Du hade behövt haft mera utrymme i programmet. Frågorna som du ställde var intressanta. Du klickade bättre med Dragomir än Cissi. Det kändes som om han reste ragg pga hennes frågor. Bra jobbat Josephine !

    1. Tack det var snällt sagt! Jag kanske var lite mer insatt eftersom film ändå är mitt jobb men Cissi gjorde det bra tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..