Glöm inte…

Hela helgen har ni möjlighet att gå in och vara med i tävlingen om en Body oil från Estelle & Thild. På måndag drar de en vinnare och kontaktar er direkt via email så de kan skicka er produkten.

Så passa på att kommentera i fältet och berätta om ert bästa sommarminne. Kanske blir det just Du som får en av deras härliga oljor att återfukta sommarhuden med!

 1. Bästa sommarminne:
  Mitt barnbarn som föddes 15 juli! Lilla Gabriel, som fick samma födelsedag som sin mormorsmor,

 2. Hej! Saknar dina tips på bra serier…. jar nu fastnat för nya NEWSROOM… vem kommer sända det i Sverige? Vill ha fler nya tips…. vad kollar du nu?

  1. Hej, jo NEWSROOm tipsade jag ju om för ett par veckor sedan. Kommer inte ihåg var den går, tror att den ska sändas på C More (Canal + tror jag det är samma som). Kommer tips allt eftersom men just nu har jag inte hunnit kolla in några fler :)

 3. Mitt bästa sommarminne………
  En solig dag, cyklar hemifrån, resan tar en timma……..badar i havet, äter god mat på en lokal restaurang med dottern, vid hemkomsten tar en skön dusch som avslutas med insmörjning av en väldoftande after sunlotion.

 4. Hej Josefine,tack för en underhållande blogg,är nu i vecka 33 med mitt andra barn och nu börjar tröttheten smyga sig på,mitt bästa sommarminne är när jag och min 3åring åkte till Grekland nu i somras själva eftersom pappan var tvungen att jobba och han lärde sig simma under vattnet :-)
  Kram
  Alejandra

  sommar,såg att du var i Italien men inte hade så bra väder tyvärr,nu är det 40 gr liite för varmt kanske

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..