Josephine Genetay

Glöm inte...

josephinegenetay

Hela helgen har ni möjlighet att gå in och vara med i tävlingen om en Body oil från Estelle & Thild. På måndag drar de en vinnare och kontaktar er direkt via email så de kan skicka er produkten.

Så passa på att kommentera i fältet och berätta om ert bästa sommarminne. Kanske blir det just Du som får en av deras härliga oljor att återfukta sommarhuden med!

 • Mormor

  Bästa sommarminne:
  Mitt barnbarn som föddes 15 juli! Lilla Gabriel, som fick samma födelsedag som sin mormorsmor,

 • anne

  Hej! Saknar dina tips på bra serier…. jar nu fastnat för nya NEWSROOM… vem kommer sända det i Sverige? Vill ha fler nya tips…. vad kollar du nu?

  • josephinegenetay

   Hej, jo NEWSROOm tipsade jag ju om för ett par veckor sedan. Kommer inte ihåg var den går, tror att den ska sändas på C More (Canal + tror jag det är samma som). Kommer tips allt eftersom men just nu har jag inte hunnit kolla in några fler :)

 • Lena

  Mitt bästa sommarminne………
  En solig dag, cyklar hemifrån, resan tar en timma……..badar i havet, äter god mat på en lokal restaurang med dottern, vid hemkomsten tar en skön dusch som avslutas med insmörjning av en väldoftande after sunlotion.

 • Alejandra

  Hej Josefine,tack för en underhållande blogg,är nu i vecka 33 med mitt andra barn och nu börjar tröttheten smyga sig på,mitt bästa sommarminne är när jag och min 3åring åkte till Grekland nu i somras själva eftersom pappan var tvungen att jobba och han lärde sig simma under vattnet :-)
  Kram
  Alejandra

  sommar,såg att du var i Italien men inte hade så bra väder tyvärr,nu är det 40 gr liite för varmt kanske

ANNONS
ANNONS