En slö söndag

Visst är det underbart att ibland bara tillåta sig själv att inte göra något i 24 timmar? Eller rättare sagt koppla av telefonen kanske jag ska säga. Jag är en person som alltid är ”connected” om inte på telefon, med sms, twitter, facebook och email. Nästan sjukligt snabb på att svara och höra av mig, får jag ofta dåligt samvete om jag inte omedelbart svarar när någon (även om jag inte känner personen) kontaktar mig.

Igår insåg jag hur otroligt trött jag var. Inte för att min vecka vara mer jobbig eller stressig än andra veckor och inte därför att något speciellt hade hänt (förutom att jag testar lite ny medicin just nu och även nytt insulin) utan bara för jag kände efter.

Kanske hade jag för lite semester i sommar (bara drygt en vecka) eller så hann kroppen äntligen ikapp just denna helg, men jag orkade liksom knappt ta mig ur soffan. Och för första gången på väldigt länge, så länge jag kan minnas, hade jag INTE dåligt samvete.

Jag har inte ens kollat på telefonen idag. Anderson och jag sov länge, tog en gemensam springtur, satt i solen, åt en sen lunch/tidig middag och la oss och sov middag. Jag vaknade runt 8 på kvällen, kollade lite på TV och sitter nu här framför datorn, första gången sedan igår morse.

Jag tror att vi måste göra så här ibland. Bara koppla bort all uppkoppling till datorn, mobilen, sms och facebook. Det är så otroligt skönt och nyttigt. Så jag är ledsen om jag just ikväll inte kan dela med mig av varken bilder eller andra nöjesnews. (vet att ni frågat efter mer tips på TV serier och film och det kommer allteftersom. Promise.) Glöm heller ej att jag numera är varje fredag på Radio1 kl 13-15 och talar just film, TV, nöje och Hollywood.

Men sedan måste jag erkänna att nu när jag sitter här redo för veckan som kommer känns det skönt att vara ”på” igen. Imorgon ska det jobbas, skrivas och utvecklas manus, ta möten, bloggas så att ni får mer insyn bakom kulisserna som lovat och på onsdag ska jag resa till Rom. Ja, bara genom att skriva den meningen så blev det nytändning i hjärna.

Vi ses, tillbaka till verkligheten igen i morgon. Men först- god natt, sweet dream, good night don´t let the bed bugs bite :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..