R.I.P Tony

Tony Scott som bl.a regisserade Top Gun, True Romance, Enemy of the State, Domino, Spy Game (några av mina favoritfilmer) tog livet atv sig igår genom att hoppa från en bro i L.A. Han var 68 år gammal och min först tanke var- VARFÖR?

Med all framgång i världen och producent för massa filmer (nu senast Prometheus) tillsammans med sin bror Ridley, så var han tydligen inte lycklig. Visst kan inte framgång, pengar eller kändisskap köpa lycka, men vid 68 års ålder hoppas man ju att man ska ha hittat lugn i livet och njuta av det man har. Men icke i Tonys fall.

Depression är bland den värsta sjukdoman man kan lida av för den kan smyga sig på en när man minst anar. Nu vet jag inte om det var just detta han led av men då han inte var en drogmissbrukare och inte till vår kännedom led av någon dödshotande sjukdom, spekulerar man just att det var depression som fick honom att hoppa från bron.

Oavsett så förlorade Hollywood en legend igår. RIP Tony Scott.

  1. Så tragiskt. Vilken talang han hade! Hoppas att de anhöriga får veta varför detta hände, så att de orkar gå vidare i livet. En stor förlust.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..