Dallas?

Och jag som ska titta på allt och älskar amerikanska serier. Men jag såg faktsikt inte Dallas igår. Gjorde ni det? Jag har inte hört något bra från mina amerikanska vänner och inte läst om att den skulle vara fenomenal på något sätt. Men jag antar att det hör till yrket att se den så jag får väl ”tuna in” nästa vecka.

Tydligen gjorde den succé på 4:an och hade 1,4 miljoner tittare!

Berätta, var ni stora Dallas- fans när ni var yngre? Hur var den nya jämfört med den gamla? Är den värd att se?

[youtubeplay id=”d220ZdzdFTQ” size=”medium”]

  1. Jag har också barndomsminnen från Dallas! Om jag någonsin ska göra en film från 80-talet i Sverige så ska Dallas vara med. När signaturmelodin gick igång igår riktigt kröp det i skinnet på mig och håren reste sig. Se den!
    kram Jessica

  2. Har minnen från barndomen av att min mamma slaviskt följde denna serie. När jag hörde signaturmelodin blev jag allt lite nostalgisk. Tyckte första avsnittet var helt ok, ska definitivt ge serien en chans.
    Kram på Dig :)

  3. Jag har extremt låga förväntningar på Dallas. Har hela tiden känt att det är en dålig ide att starta upp den igen. Minns den inte alls från jag var liten. Den var ju för vuxna, och även om jag tittade ibland så förstod jag ingenting. Men jag tittade igår och tyckte den var kul! Överdriven, amerikansk och lite fånig var den, men ändå med glimten i ögat. Håller den samma tempo som första avsnittet så tycker jag ändå att den är sevärd. Men det kan ju som sagt vara för att jag inte var ett fan av originalet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..