Fifty Shades of Grey

Jag brukar inte vara sen pa bollen (ursakta detta amerikanska tangentbord i ett par dagar) men kan vi tala om Fifty Shades of Grey? Har ni last boken? Jag har forstas hort att hela Hollywood snackar om den och aven om filmen som skall goras men jag hade inte hunnit kopa den. Sa pa flygplatsen (pa vag till Rom, dar jag nu befinner mig) plockade jag inte bara upp Fifty Shades of Grey utan ocksa uppfoljaren Fifty Shades of Darker.

Helt otroligt ”addictive” och snuskig. Nastan sa som jag forestaller mig en porrtidning. Men hon som skrivit den ar sa bra pa att verbalisera och pa ett fargstarkt satt uttrycka den forbjudna och alldeles fantastiskt spannande karlekshistorien mellan Anastasia och Christian Grey att jag faktiskt nastan last ut den pa en dag.

Beratta om era kanslor. Har ni last den, vad tyckte ni?

 

(For ovrigt ar det sjukt jobbigt att na ett internet cafe i denna lilla by utanfor Rom, med min kompis dator utan svenskt tangentbord sa under helgen kommer jag kanske inte att blogga. Da far ni hora mer pa mandag och se bilder.)

 

  1. Instämmer med tidigare, lite repetitiv men den första boken slukar man, därefter skulle jag rekommendera att läsa en annan bok innan man vill läsa snusk igen. Det blir lite samma sak även om det är lite befriande att få läsa lite tabu-snusk ibland! Helt klart en ny genre för mig. Nu väntar jag lite innan jag går på tredje boken 50 shades freed som den heter ;) som sagt, spännande, annorlunda men ganka mkt samma sak…. hälsa la Bella Italia!

  2. Jag väntar min snuskbok från adlibris any day now:) Trevligt att du tagit bok som topic. Älskar att läsa så det vore kul om du kunde blogga mer om böcker el. boknyheter!

  3. Hej vannaen,som du ser skriver jag ochsa med ett tanget bord som inte ar svenskt.,bor i Italien och narmare sagt utanfor Rom!
    Har last Trilogin ”50 Shades,,den sista heter Fifty Shades of Red”
    och kan saga att den ar ju lite ”anorlunda”…,efter att ha last recensionerna var jag minst sagt nyfiken och kopte dem alla tre pa en gang.,pa Italienska da,
    Hade kanske for stora forvantningar,men tycker att soryn var ju lite spannande och annorlunda som sagt,men MYCKET repetitiv!!Overdrivet sex,och samma story hela tiden,Men naturligtvis lattlast vid stranden under parasollet.Ha en trevlig vistelse i Italia!!Varmt va??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..