Femtio nyanser av honom

Så sen på var jag alltså inte. Boken Fifty Shades of Grey eller Femtion Nyanser av Honom kommer tydligen till Sverige nu i september. LÄS här en artikel i SvD som talar om kontroversen i brittisk media. Larvigt tycker jag. Hon som skrivit i The Guardian säger att folk kan dö och bli traumatiserade om de skulle uppleva den typen av sex. Det är det töntigaste jag hört. Hursomhelst tycker jag ni ska läsa den och jag kommer tvinga Cissi att diskutera den med mig på fredag som sagt. 40 miljoner exemplar sålda, ett fenomen som MÅSTE diskutera eller hur?

  1. Jag slukade alla tre böckerna på 1½ vecka….=). Det går inte att lägga ifrån sig dem.
    Förutom bra böcker så jag slukar säsonger av serier och det är kul o höra att det är fler som maraton tittar avsnitt efter avsnitt långt in på sena natten.. =)
    Tack för ett jättebra blogg…
    Må gott, Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..