Hamilton 2

Ytterligare en svensk film som får högt betyg- Hamilton 2. Gick på premiären med Cissi och njöt av popcorn, godis och roligt sällskap. Jag tyckte personlgen att tvåan var bättre än ettan (tydligen har den inte fått så bra recenssioner) men jag tycker Persbrandt var stark och blev igen positivt förvånad över svensk film. Nu är ju ca halva filmen på engelska, vilket gör den ännu bättre i mina ögon, och kanske når den inte upp till Bourne Legacy som jag såg för ett par dagar sedan (men så kostade ju Bourne runt 100 miljoner dollar och Hamilton kanske 80-100 milj svenska el dyl) men bra jobbat och snyggt filmad.

Jag håller tummarna för att vi får Persbrandt till studion på fredag men jag har inte hört från hans ”folk” ännu så tror inte riktigt att det blir så. Jg ska på Hypnotisören om ett par veckor som min goda vän Lasse Hallström regisserat och där spelar ju Persbrandt huvudrollen så får chans att kanske bjuda in honom då annars.

Men om ni ska se en film i helgen kan jag varmt rekommendera Hamilton 2.

Nyklippt innan premiären.

Med Cissi på röda mattan…vet att jag ser lätt gravid ut men tyvärr är jag inte det. Bara ätit en stor middag precis innan. Inte så smart.

Hittade min gamle vän Martin Björk inne på Rigoletto…vi har känt varandra i snart 17 år sedan han som modell i Paris sov på min soffa i ett par månader.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..