WTF!?

Har ni hört talas om alla dessa ”death hoax” som skådisar i Hollywood (och andra) utsätts för? Jag förstår att det började på twitter som något slags trend och nu är det tydligen en ständig ström av dessa s.k ”skämt.”

Blev ledsen idag när jag hörde att Morgan Freeman dött, en skådelseplare vars filmer och karriär jag följt med stort intresse. Dessutom hade jag förmånen att träffa honom på Lasse Hallströms inspelning av An Unfinished Life för många år sedan och han var en sådan varm och underbar person.

Men, så visade det sig vara ett nytt ”skämt.” Jag fattar inte varför detta skulle vara kul? Att skämta om någons död? Är det någon som kan förklara fenomenet för mig?

  1. Har också stött på detta! Blev superledsen när jag först trodde att det var sant… Sån himla korkad grej, inte kul alls! Underbar blogg förresten!! Så himla inspirerande! Råkade skicka en kommentar här innan, innan jag han skriva något så du kan ta bort den om du vill haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..