Skitdag

Ja, just det. En riktig sådan! Typiskt när jag senast igår satt och skröt över hur mycket jag älskar filmbranchen, mitt jobb etc och så får jag det i ansiktet dagen efter. En hemskt dag när allt går fel och man undrar varför man inte bor i Colombia och jobbar med gatubarn istället. Så mycket mer givande och så mycket mer viktigt eller hur?

Men jag har ju gjort det under ganska många år och rastlös som jag är behövde jag även en förändring från det.

Visst är det alltid så att man vill ha det man inte har?

Och så satt man här, självbelåten som fan (i alla fall över jobbet) och på en sekund så ändras allt igen…

Tomorrow is a new day, som de säger…

Hoppas ni har haft en mycket bättre dag än jag!

  1. Näe usch vilken hemsk dag! Jag har inte heller haft en toppendag på jobbet – jag tröstar mig med att det snart är helg och att jag kan gå till ica och köpa lite godis! Kika gärna in på min blogg madebysinda.com. Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..