Lördagslyx

Egentligen gillar jag att numera bara tillbringa helgen med Anderson. Jag vet inte vad det är med mig på sistone men jag orkar inte vara sociala och definitivt inte gå ut på fredag eller lördag. Men just idag skulle Anderson sponsra ett event. Hälsositen Kurera.se hade sin lanseringsfest så jag följde med honom som en plikttrogen fruga.

Det var fantastiskt fint ordant av Petré Events och man fick testa massa härliga produkter. I goodiebagen låg förstås också Andersons erbjudande.

Men för mig var det två produkter på deras tillställning som stack ut:

Denna underbara skrubbgreja som Du kan köpa på bibes.se Det bästa är inte skrubbgrejen i sig själv utan att den är gjord i Bangladesh och att varje gång någon köper en Bibes så hjälper man 200 kvinnor i Bangladesh. I förpackningen får man dessutom ett foto på den kvinna som virkat just den Bibes som du använder. Fantastiskt sätt att stödja kvinnor och arbetskraften där!

Och så den här konstiga mojängen. Ska hjälpa att massera ”trigger points”, knölar och ömma punkter och den funkar utmärkt! Så skönt när man sitter vid datorn och är spänd på ryggen. Den är inte så farlig som den ser ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..