M.I.A

Jag fick två fina inbjudningar till två säkert underbara filmer i veckan- Flimmer och En Oväntad Vänskap. Jag försöker faktiskt alltid att gå på filmpremiärer. Jag ser det som ett ypperligt tillfälle att njuta av ”jobbet” och samtidigt nätverka.

Men denna vecka var jag tvungen att tacka nej. Ibland känner jag att jag aldrig har tid att göra saker som är viktigare än ”jobb”. T.ex träffa gamla vänner, släktingar, kanske träna mer ofta än en gång i veckan (dvs ta hand om kroppen) och september har hitills varit en hysterisk månad jobbmässigt. Säkert är det många som känner så efter semestrarna.

Missing in action denna vecka är jag alltså, men jag vill i alla fall passa på att nämna dessa två filmer- Flimmer som är svensk och med Kjell Bergqvist i huvudrollen och En Oväntad Vänskap som fått fantastiska recessioner.

Själv får jag vänta med att gå på bio till söndag då jag ska se Lasse Hallströms efterlängtade filmatisering av Hypnotisören. Mer om detta senare.

  1. Nej, Flimmer måste du gå och se! Det är min lillebrors kompis som gjort den. Hans första långfilm. Du har väl sett hans kortfilmer? Slitage – hur bra??/Lotta i NYC

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..