Josephine Genetay

Hysterisk dag

josephinegenetay

Inspelning, pitch på kanal, möten hela- absoluta HELA dagen och fram till klockan 11 på kvällen. Därav dålig uppdatering.

Ett litet test för min hjärna så här vid midnatt. Tack gode Gud att den fortfarande funkar. Ni då? Kan ni läsa?

 • Mirjana

  inget svårt alls. Mer sånt! Men lite svårare.

 • Cathrine

  Hej josephine,

  Trevlig blog du har som jag ibland följer. Jag är på väg tillNew York igen men denna gång skall jag handla hälsokost varor o gym kläder eko mat men hittar bara inte på internet och vet att du bott där. Vet du möjligtvis ställen man kan inhandla dessa ? Vore tacksam för det. Kommer att bo på Upper E side

  Cathrine
  Tänkte fråga dig om

 • Lisa

  Det gick hu bra att läsa det där. Jag är dock mera imponerad av upphovsmannen/kvinnan bakom. :-)

ANNONS
ANNONS