En andra chans?

Ja, kära läsare, frågan är om jag kommer ge iphone 5 en ”second chance” eller inte. Vad tycker ni? Är det någon av er som skaffat en? Jag skulle ju ändå få en gratis uppgradering i och med att mitt kontrakt gått ut och min gamla blackberry med amerikanskt tangetbord verkligen behöver få vila. Inte hade jag betalat för en iphone- aldrig i livet. Men som sagt min BB, stackarn, har ju tappat både färg och knapparna är helt genomskinliga för jag textar och mailar så mycket från den att mina naglar skavt bort färgen.

Jag gick in på Telenor efter att ha haft flera långa samtal med diverse kundservicetelefonister som givit mig olika besked angående hur och när jag kunde få en ny telefon.

Telenor just nu står inte högt på min lista. Fy vilken dålig kundservice.

Men vi får se om killarna och tjejerna på verkstaden i Malmö är snabbare och bättre och skickar en ny till mig i veckan som kommer.

Så vad säger ni? Ska jag ge den en chans när den nu kommer eller ska jag vara trogen min BB?

  1. Jag plockade upp min iPhone 5 ur kartong igår kväll. Har inte provat ringa med den & detta är första kommentaren jag gör. Än har jag hopp om att jag kommer att älska den, precis som jag gjorde med 4:an :-)

  2. Du måste absolut ge den en second chance!
    Med en i phone gör du allt,och så fort du lärt dig den så lovar jag att du kommer bli beroende,så är det bara…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..