Ingen radio idag…

Idag måste jag på ett viktigt möte och kommer missa mitt vanliga gig som side kick till CissiRadio1. Känns jättetrist men ibland måste man prioritera annat. Lyssna borde ni i alla fall, då jag är säker på att hon kommer ha någon annan bra side kick. Och jag är tillbaka med henne igen nästa vecka.

Jobbet är alldeles underbart stressigt för närvarande, och jag väntar på några riktigt viktiga besked, som man alltid gör i denna bransch och måste hålla tummarna för någon av de många projekt som ligger i utveckling kommer att komma igång.

Det är nog en av de tråkigaste sakerna med film och TV att man ofta lägger ner så mycket kärlek och tid på att utveckla, skriva och jobba på projekt som ofta inte blir av i slutändan. Men så lever man för de få som verkligen går igenom och kan sedan stolt, 3 år senare med film om inte längre, se vad man åstadkommit!

Det du!

Patience is a virtue.

Ha en underbar fredag!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..